tiistai 14. joulukuuta 2010

Teini-ikäisen joululahja

Olemme Marin kanssa päättäneet, että meidän hoitolamme arvoihin kuuluu myös nuorison, ja teini-ikäisten arvostus. Haluamme erityisen hyvin huomioida nuoria asiakkaitamme jotka tulevat hoitoon ensimmäistä kertaa. Itse en missään tapauksessa halua loukata, tai pelästyttää nuorta ihmistä, joka kokee ensimmäistä kertaa kosmetologin käsittelyn. Olen ajatellut, että nuoren kohtaamiseen on hyvä kuitenkin ihan erikseen paneutua. Ei niin, että siitä tulisi joku ulkoa opeteltu myyntipuhe, vaan harkitsen etukäteen mitkä ovat ne asiat mitä pitää ensikertalaiselle sanoa. Kun suurimmaksi osaksi palvelen oman ikäisiäni vakioasiakkaita saatan unohtaakin mitä kaikkea uutta ihonhoidossa on teini-ikäiselle.
Nyt kuitenkin panostamme nuoriin, ja ensimmäistä kertaa työurani aikana meillä on tarjous ihonhoidosta. Joulutarjouksemme on: Teinipuhdistus ja Clean Start tuotepakkaus 90 €. Normaalisti teinipuhdistus maksaa 62 € ja viiden tuotteen tuotepakkaus 49 €. Clean Start tuotteet on Dermalogican nuorisosarja josta löytyy perushoitotuotteet alle kaksikymppisille. Lahjakortti hoitoon olisi monelle nuorelle kiva joululahja koska teini-ikäisellä omat tulot on niin vähäisiä. Myös Clean Start hoitotuotteet on kivan hintaisia ja niistä saa kauniin joulupaketin.
Hyvään ihonhoitoon opetteleminen on mielestäni yhtä tärkeää kuin oppia käymään hammaslääkärissä säännöllisesti. Varsinkin nuorella on erittäin tärkeää, että ihonhoitotuotteet on juuri omalle ihotyypille valittuja. Parhaimmassa tapauksessa hyvä ihonhoito säästää ihmisen elinikäiseltä riesalta acne arvista ja epäsiististä ihosa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti