perjantai 14. tammikuuta 2011

Nanolift mullisti kasvohoidon tulokset

Olemme elokuusta 2010 saakka tehneet uudenlaista mikrovirtaan perustuvaa Nanolift kasvohoitoa. Nanolift hoitokoje tuottaa kahden tyyppistä virtaa. Toinen on imeyttävää, ja toinen saa aikaan kasvolihasjumpan. Olemme Marin kanssa muokanneet menetelmästä parhaan mahdollisen, joka sopii juuri suomalaisen makuun. Hoito on ehdottomasti tehokkain "ryppyhoito" mitä olen koskaan tehnyt.

Ensin ihoa hierotaan 10 minuuttia elektrodeilla joista johtuu ihoon mietoa mikrovirtaa, tämä saa lihaksen supistumaan ja laajentumaan. Kun syvien ilmejuonteiden alla olevia lihaksia näin jumpataan, lihas vahvistuu, ja saa takaisin pyöreyttään ja joustavuuttaan. Tätä samaa menetelmää lääketiede käyttää kasvohalvauspotilaille. Toinen 10 minuuttia ihoa käsitellään iontoforeettisella, eli imeyttävällä mikrovirralla. Tämän avulla hoitoaineet saadaan imeytymään paremmin, kuin pelkällä kasvohieronnalla. Kumpikin virta on lähes tuntumatonta, eli hoito on myös hyvin rauhoittava ja rentouttava. Mikrovirta käsittelyssä käytetään aina ihotyypin mukaisia Dermalogican tuotteita. Hoitoon kuuluu myös kevyt kuorinta, hieronta ja naamio.

Nanolift menetelmän voi lisätä tavallisen kasvohoidon yhteyteen, ja silloin hinta on 110€, ja hoitoaika n.2h. Kasvohoitoja suositellaan tavalliseen tapaan eli n. 4-6 v:kon välein.

Sarjahoitona Nanolift hoito on kaikista tehokkain, ja tällöin tehdään kasvohoidon jälkeen 3-5 kertaa n.tunnin kestävä mikrovirta hoito. Huhtikuun loppuun saakka meillä on tarjous hoitosarjasta, 3 kertaa tunnin kestävää hoitoa ja Pover Rich hoitovoide kotikäyttöön on yhteensä 330€. Normaalisti paketti on 393€. Pover rich hoitovoide on n. 5 viikkoa kestävä tehohoitovoide, joka on Dermalogican tehokkain ihoa uudistava hoitotuote. Hoidot pitää tehdä peräjälkeen, korkeintaan kahden viikon välein.

Tämä hoito kannattaa kokeilla. Ihmeitä emme pysty tekemään, mutta Nanolift on tämän hetken tehokkain turvallinen menetelmä hidastamaan ihon vanhenemista, ja pehmittämään ilmejuonteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti