keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Parhaat meikit tekee Youngblood

Kauneushoitolamme päätyö on erilaiset kasvohoidot, mutta meikkaus kuuluu myös osana kasvohoitoon. Jos asiakkaalla on vielä menoa kasvohoidon jälkeen, teemme ilman muuta kevyen meikin. Tähän meikkiin kuuluu , meikkivoide, poskipuna, ripsiväri ja huulipuna. Meikki kuuluu kasvohoidon hintaa, ja ei siis ole varsinainen meikkaus, vaan kevyt siistiminen hoidon päätteeksi, mikä vie aikaa vain muutaman minuutin. Tässä kuitenkin on helppo katsoa uusia meikkivärejä, kun asiakas näkee ne ihollaan. Suurin osa asiakkaistamme ostaa myös kaikki meiltä.

Meikki sarjan valinnassa olemme olleet Marin kanssa erittäin kriittisiä. Meille ei riitä se, että väritykset on kohdallaan, vaan on todella tärkeää, että tuotteet eivät rasita ihoa. Kun Youngblood tuli markkinoille noin 5-vuotta sitten, se mullisti koko meikkimaailman. Youngblood on laadullisesti, ehdottomasti paras meikkisarja mitä olen koskaan käyttänyt. Tietysti työelämäni aikana meikkituotteet ovat muuttuneet, ja niiden ihoystävällisyys on parantunut paljon. Mineraalipigmentit ovat kuitenkin se varsinainen mullistava uutuus meikeissä. Aikaisemmin pigmentit eri väriainehiput oli synteettisiä, täysin samoja kun Tikkurilan maaleissakin käytetään. Mineraalipigmentit on luonnollista mineraaleista saatua väriainetta, ja siten paremmin siedettyä, kuin aikaisemmat väriaineet.

Youngbloodissa yhdistyy ihoystävällinen mineraalipigmentti käytännöllisiin, ja tyylikkäisiin värisävyihin. Esimerkiksi huulikiilteiden hoitavat kasvisöljyt ja kauniit värit tekevät niistä meidän suosituimmat meikkituotteet. Tammikuun 2011 loppuun asti meillä on on tarjous Youngblood meikeistä. Huulikiille ja ripsiväri on yhteishintaan 50 €,  kun niiden normaalihinta olisi 67 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti