tiistai 25. tammikuuta 2011

Uusia tuotteita herkälle iholle

Pitkästä aikaa Dermalogica lanseeraa ihan uusia hoitotuotteita. Herkkä ihoiselle tarkoitettuun Ultra Calming hoitolinjaan tulee ainakin naamio, tehotiiviste ja hoitosuihke.

Tuotteet esitellään suomalaisille kosmetologeille 31.1, ja heti sen jälkeen kerron niistä lisää. Herkkä ihoiset tarvitsevatkin juuri tammikuussa kaikista eniten huomiota. Kova pakkanen, ja pitkään jatkunut sisälämmitys on herkistänyt ohut ihoisia entisestään. Herkkä iho on yleensä punoitteleva, helposti kutiseva ja hilseilevä. Hyvin usein kosmetologi näkee, miten ihan normaalistakin ihosta on väärällä hoidolla tullut hyvin herkkä. Jokainen ihotyyppi voi herkistyä, vaikka kyse ei ole mistään allergiasta. Ihosta vaan puuttuu sen oma "suojakalvo", joka on kärsinyt joko hoitamattomuudesta tai väärästä hoidosta. Usein myös iän mukana, kun iho ohentuu, saattaa tulla herkkyyttä.

Herkkää ihoa hoidetaan kosteuttamalla ja vahvistamalla ihoa. Herkistynyt iho myös helposti reagoi hajusteille ja väriaineille ja niitähän ei missään meidän tuotteissa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti