maanantai 28. helmikuuta 2011

Aino-Kaisa Saarisen viikset

Dermalogican koulutustapahtumassa oli mukana puhumassa hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen. Hän on julkisuudessakin kertonut olevansa vannoutunut Dermalogican käyttäjä. Oli todella kiva kuunnella kun tavallinen kuluttaja kertoi ihonhoito tottumuksistaan. Tuon tason hiihtäjällä iho joutuu ihan toisenlaisiin koettelemuksiin kuin keskiverto kuluttajalla, mutta oli kiva kuulla miten tuotteet toimii ääriolosuhteissa.

En ollut koskaan ajatellut miten paljon hänen ihonsa joutuu myös auringolle alttiiksi, mutta heillähän ns.korkeanpaikan leirejä alpeilla missä porottaa aurinko kaiken päivää. Hän kertoikin, että suurin ongelma hänellä on ollut pigmenttiläiskät, jotka on saatu hoidettua pois Dermalogican Chromawhite hoitolinjalla. Aino-Kaisa kertoi, että pahiten pigmenttiläiskät tuli ylähuuleen nenän alle, aivan kuin viikset. Mikään aurinkovoide ei suojannut kohtaa, koska nenästä vuotava vesi, ja jatkuva pyyhkiminen kulutti aurinkosuojavoiteen pois. Hän käytti aamuin, illoin Extreme C:tä ( 124€) ja C-12 Concentratea ( 132€)  yhteen sekoitettuna ensiksi puhtaalle iholle ja yöksi laittoi Pure Nightin (110€, nyt tarjouksessa 88 €) sekä päiväksi Pure Lightin ( 98 €) joka sisältää 30 aurunkosuojan. Näillä tuotteilla viikset häipyi alle kuukaudessa.

Myös uuden naamion Ultra Calming Masquen ( 65 €) hän oli jo testannut, ja kehui sitä kovasti. Rankan ulkona tapahtuvan treenauksen jälkeen, kun iho oikein punoittaa ja on ahavoitunut, naamio on loistava pika apu saada iho esiintymiskuntoon. Ymmärsin hänen kertomastaan, että huippu urheilijan yksi työ on esiintymien sponsoreiden tilaisuuksissa.

Toivottavasti Anna-Kaisa menestyy tämänkin talven koitoksissa, ainakin hän oli niin säteilevän hyväntuulinen nuosri nainen, että esiintymisestä tuli hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti