keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Dermalogican uudet tuotteet

Nyt Dermalogican uudet tuotteet ovat hoitolassamme myynnissä. Tuotteet jotka lanseerattiin viime viikolla ovat erittäin hyvin sopivia Suomen ilmastoon juuri tällä hetkellä.

Uutuuksina on tehotiiviste Ultra calming serum concentrate ( 50ml 86 €) joka on herkälle ja ohuelle iholle tarkoitettu tehohoitoaine. Se on myös tehokas apu couperosaan, koska se vahvistaa ihon pintaa, ja poistaa punoituksia. Ultra calming masque ( 75ml 65 €) on herkän ihon naamio, mikä on erityisen tarpeellinen pakkasajan kuivattamalle iholle. Naamio on siksikin hyvä, että sen käyttö on helppoa, koska sitä ei tarvitse poistaa, vaan se saa imeytyä yön yli. Kolmas uutuus on hoitosuihke Ultra calming mist (150ml 54 €) tämä suihke korvaa kasvoveden, ja on erinomainen rauhoittamaan punoituksia, ja estämään ihon ohentumista.

Ultra calming hoitolinjaan kuuluu myös puhdistusmaito Ultra calming cleanser ( 500ml 72 € ja 250ml  54€) tämä on ollut markkinoilla aiemminkin, mutta nyt se on uudistettu. Tämä puhdistusmaito on ollut hoitolamme eniten myydyin puhdistusaine, jos sitä on alkanut käyttämään, ei siitä halua luopua. Uusittu versio on entistä parempi, hoitavien aineiden määrää on lisätty. Myös Barrier Repair ( 30ml 62 €) on uudistettu, ja se on nyt enemmän kosteuttava.

Näillä tuotteilla saadaan oikein hyvä tulos, jos iho on kuiva ja helposti herkistyvä. Myös couperosa iholle nämä on parhaat mahdolliset hoitoaineet. Jos kuljet hoitolamme ohitse, poikkea hakemaan näytteitä ja esite uusista aineista,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti