perjantai 25. helmikuuta 2011

Flunssa ja kuume rasittavat ihoa

Elämme pahinta flunssa epidemian aikaa, ja todella monella on ainakin lievä nuhakuume.Flunssan jälkeen iho tarvitsee toipuakseen tehostettua hoitoa. Kuume haihduttaa iholta kosteutta todella paljon. Myös sairaana olessa ihonhoito jää tyystin ja parin päivän kuluttua iholla onkin kuiva, kiristävä hilsekalvo. Jos hoitoon käytetään antibiooteja nekin vaikuttavat kuivattavasti, ja heikentävät ihon aineenvaihduntaa.

Kasvohoito on paras apu hoitamaan flunssan jäljet pois, mutta ellei tähän ole mahdollisuutta, kotihoitoa pitää tehostaa entisestään. Kuumeen aikana kuollutta, kuivaa solukkoa syntyy paljon ja kuorinta onkin tärkein hoitoaine. Multivitamin Thermofoliant ( 75 ml 79 €) on helppo ja tehokas kuorinta, joka on tarpeeksi hellävarainen ohuellekin iholle. Kuorinnan ei tarvitse antaa vaikuttaa kuin pari minuuttia ja sitten huuhdellaan pois.

Naamio on toinen tehohoitoaine mikä auttaa ihoa nopeasti toipumaan sairastamisesta. Multivitamin Power Recovery masque ( 75ml 66 €)rauhoittaa ihoa, ja parantaa aineenvaihduntaa turvotuksia poistaen.Runsas antioksidantti pitoisuus kompensoi hyvin antibioottien ja muiden lääkkeiden rasittavaa vaikutusta. Parhaiten naamio vaikuttaa jos se käytetään kuorinnan jälkeen. Tällainen kuorinta ja naamio yhdistelmä olisi tehokkainta tehdä 10 päivän ajan joka toinen päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti