keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kevät tulee, oletko valmis?

Nyt jo selvästi tuntuu miten päivät ovat alkaneet pidentyä, ja ihanan keväinen aurinko paistaa. Kun katsoo peiliin auringon valo paljastaa kaikki värivirheet ja hilseilyn, ihan kuin kotonakin joka pölykoira näkyy. Talvi ja kuiva sisäilma on rutistanut ihosta kaiken kosteuden ja värin. Nyt jos koskaan on kasvohoidon aika.

Kasvohoidon jälkeen iho sietää paremmin UV-säteilyä, ja tulevia pakkaspäiviä. UV-säteily on keväällä pahimmillaan kun aurinko heijastuu myös lumesta. Jos on taipumus pigmenttiläiskiin suojaaminen pitää aloittaa nyt. Paras suojaava päivävoide on Pure Light (50ml 104€), se sisältää aurinkosuojakertoimen 30. Pure Light päivävoide valittiin vuonna 2010 parhaaksi päivävoiteeksi, valinnan teki Suomen Cosmopolitan lehden ammattilaisraati.

Toinen loistava tuote tähän vuoden aikaan on C-12 Concentrate (30 ml 132 €). Tämä tehotiiviste levitetään aina puhtaalle iholle sekä aamulla ja illalla, ja sitten päivä-tai yövoide päälle.C-12 tiiviste myös tasoittaa ihon väriä, ja tekee ihon pinnasta pehmeän ja sileän. Tehokas kasvohoito ja oikein valitut kotihoitotuotteet varmistaa sen, että iho näyttää hyvältä vielä kesälläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti