maanantai 21. maaliskuuta 2011

Ihana kevät aurinko

Olenkohan nyt varmasti tarpeeksi paljon kertonut kevät auringolta suojautumisesta? En haluaisi jankuttaa, saati sitten pelotella ketään, mutta tietoa haluan levittää. En halua, että asiakkaani ainakaan tietämättömyyttään jättävät suojautumisen.

Aurinko on myös nautinto, ja hyvä asia ihollekin, se pitää muistaa. Kuitenkin auringosta voi nauttia, vahingoittumatta säteilystä. Ainoa fakta asia mikä varmasti tiedetään, on se, että aurinko vanhentaa ja ohentaa ihoa. Myös ihosyöpään yksi suurin syy on UV-säteily. Hysteeriseksi ei suojutumisessa kannata mennä, mutta jatkuva UV-säteilyn määrän vähentäminen on hyvästä. Ihan samalla lailla, kun syömisessä vältetään lihottavia aineita, vähän voi ottaa, mutta rajoittaa pitää.

Jo pelkästään se, että käyttää päivittäisenä kosteusvoiteena tuotetta jossa on vähintään suojakerroin 15, auttaa paljon. Vielä suurempi apu on jos pysyttelee aina poissa suorasta auringosta, valitsee aina varjopaikan. Hyvä olisi myös pysyä kokonaan pois ulkoa siestan aikoihin kesällä, eli kello 12-15. Kaikista tärkeintä on muistaa, että älä koskaan makaa tai istu suorassa auringon paisteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti