keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Paheksun lääkärien moraalia

Entistä useammin puheet asiakkaiden kanssa kääntyy plastiikkakirurgiaan, ja leikkauksissa tapahtuviin ylilyönteihin. En olisi koskaan 80-luvulla uskonut, että suomalaiset plastiikkakirurgit ja lääkärit alkavat niin rahanahneiksi, että koko moraali katoaa.

Lääkäreidenhän kautta nämä ihmeelliset ryppyhoidot, ja sun muut silikooni implantit on Suomeen tulleet. Eivät kosmetologit pistä botoxia, vaan sen voi tehdä ainostaan terveydenhoito henkilökunta. Botoxista terveydenhoito on kaukana. Koskakohan tulee ensimmäinen kuolonuhri, kun hermomyrkyn kanssa leikitään? Ilmeisesti lääkärit suostuvat ihan mihin tahansa, mitä potilas keksii pyytää, välittämättä siitä onko pyyntö järkevä.

Jos katsoo esimerkiksi Johanna Tukiaisen törrö suuta, tai Hannele Laurin yli kireitä poskia, ei voi puhua enää kauneuskirurgiasta. Kummassakin tapauksessa on menty ihan överiksi, tuloksena lähes pellen ulkonäkö. Unohtamatta sitä minkälainen riski kaikki leikkaukset ovat. Paheksun syvästi sitä, että terveydenhuollon ammattilaiset ovat lähteneet vaarantamaan ihmisen terveyttä, vain ulkonäkö syistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti