maanantai 4. huhtikuuta 2011

Miehetkin kärsii punakasta ihosta

Tuote, jota miehet kaikista eniten ostavat verkkokaupastamme on Sheer tint redness relief (40 ml 65 €, NYT 48 € ). Voide on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, poistamaan punoitusta ja hillitsemään couperosan syntyä. Yhtä hyvin miehen iho voi olla ohut ja herkkä.

Tämän talven pakkanen, ja kuivattava sisäilma on ollut vähänkin herkälle iholle kova koittelemus. Ihon kuivuminen talvella ohentaa ihoa, ja ohut iho punoittelee herkästi. Jos ihoa ei tässä vaiheessa hoida kuntoon, ohentuminen ja punoittelu alkaa muodostua couperosaksi, eli laajentuneiksi pintaverisuoniksi. Couperosa on taas paljon vaikeampi hoitaa, yleensä jo syntyneeseen couperosaan ei voi paljoa vaikuttaa. On aina parempi ennalta ehkäistä couperosan synty.

Tämä on siis syy miksi käyttää Sheer tint redness relief voidetta. Se on kosteusvoide jota voidaan käyttää sekä yöllä, että päivällä koko kasvoille. Voide estää ihon ohentumista ja kuivumista, noin 3 viikon käytön jälkeen alkaa tulokset näkyä. Voiteessa on myös 15 aurinkosuojakerroin, joten kevään auringossa se on ihanteellinen päivävoide.

Voin vilpittömästi sanoa, että mikään muu kosmeettinen tuote ei ole koskaan vaikuttanut niin tehokkaasti punoitukseen, kuin tämä voide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti