tiistai 26. huhtikuuta 2011

Mukavat meikit aurinkoon

Kesällä ja helteisellä säällä suurin osa haluaa vaihtaa meikin kevyempään. Meillä on kaksi erinomaista tuotetta kevyeen meikkiin , joilla kummallakin on oma käyttäjäkuntansa.

Sheer tint moisture (40ml 60 €) on värillinen päivävoide, jossa on kolme eri sävyä. Sävy medium on ehdottomasti paras suomalaiseen väritykseen. Voide on erittäin helppokäyttöinen, koska se korvaa kosteusvoiteen, meikkivoiteen sekä aurinkovoiteen. Siinä on 15 aurinkosuojakerroin. Voide sopii kaikille ihotyypeille. Jos iho on oikein kuiva, niin erilaiset tehotiivisteet ovat hyviä käyttää voiteen alla. Meikkivoiteena tuote on hyvin kevyt, eikä jätä rajoja, mutta tasoittaa kauniisti ihon väriä.

Toinen suosikkivoide on Ultra sensitive faceblock (40ml 43 €) suojakerroin 25. Voide ei varsinaisesti ole meikkivoide, vaan siinä on raaka-aineesta tullut kevyt sävy. Väri on vielä paljon kevyempi kuin värillisessä päivävoiteessa. Tämä voide sopii erittäin herkälle iholle, koska siinä on fysikaalinen suoja eli titaanioksidi. Suomalaistenkin ihotautilääkäreiden mukaan titaanioksidi on niin hellävarainen, ettei sille voi herkistyä kukaan. Tätä voidetta voi käyttää koko kesän korvaamaan päivävoiteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti