perjantai 15. huhtikuuta 2011

Rintaliivi kertomuksia osa 3

Olen varmaan tuonut aika selvästi julki, että en kannata plastiikkakirurgisia leikkauksia turhan takia. Tätä naisen rintoihin kohdistuvaa muokkaamista vastustan todella. En pysty ymmärtämään miksi isot rinnat ovat paremmat, kuin pienet. Jos jollain on sellainen mielikuva, että elämä olisi mukavampaa isorintaisena, siinä ei tarvita plastiikkakirurgia. Ongelma on silloin itsetunnossa, ja oman itsensä hyväksymisessä.

Rintojen suurentaminen on myös mennyt ihan överiksi niiden koon súhteen. Nykyään sumeilematta laitetaan 500-800ml silikonipusseja implanteiksi, eikä ollenkaan ajatella miten ihmisen selkä ja hartiat sen kestävät. Suurempi osa leikatuista on nuoria naisia, joilla on raskaus ja imetys vielä tulevaisuudessa. Kukaan ei vielä tiedä käytännössä mitä kaikkea silikooneista irtoaa vauvan elimistöön.

Leikkaus on aina vaarallinen, jokainen nukutus on ihmiselle riski. Lääketiede on ihan pois raiteiltaan, koska lääkärit vaarantavat potilaan terveyttä turhaan. Nykyään Amerikassa silikonien poistoleikkaukset ovat vähintään yhtä yleisiä, kuin niiden laittaminen. Se vaihe on meillä vasta tulossa. Lääkärit ovat keksineet varsin hyvän keinon, pitää itsensä täystyöllistettyinä.

Lääkärit eivät tätä työtään lopeta. Vetoankin siis kuluttajien omaan järkeen, älkää vaarantako terveyttänne turhan takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti