keskiviikko 31. elokuuta 2011

Vihreää kauneutta

Olen laittanut merkille, että kuluttajat pitävät erittäin tärkeänä ihonhoidon ja kosmetiikan luonnon mukaisuutta. Olen aina vähän sivuuttanut kysymystä, koska pidän näitä vihreän linjan juttuja, vain markkinointi puheina.

Itselleni on todella tärkeää ekologisuus,haluan käyttää kierrätysmateriaaleja, ja katson asioita luonnon suojelun näkökulmasta. Dermalogica on ehdottomasti se kosmetiikka sarja, jossa luonnonmukaisuus ja ekologisuus on pidemmällä, kuin millään muulla sarjalla. Senon minulle niin itsestään selvyys, etten erityisesti sitä halua korostaa. Yleensä ne sarjat, jotka vähiten ovat luonnon mukaisia markkinoivat sitä eniten. Asiaa, kun tarkemmin pohdin koen luonnonmukaisuuden kosmetiikassa negatiiviseksi asiaksi, koska ne mitkä sitä eniten toitottavat, ovat sitä vähiten.

Minulle on myös todella tärkeää, että kosmetiikka on hyvä laatuista, ja tehokasta. Nämä luonnontuote hömpötykset eivät yleensä kata ollenkaan niitä vaatimuksia mitä kosmetiikalle asetan. Jos voide sisältää tyrniöljyä, ja vadelmauutetta, niin mitä sitten, eihän sitä syödä. Nuo aineet ei vaikuta iholle yhtikäs mitään muuta, kuin tukkeumia, jos niitä ei ole käsitelty bioteknisesti, ja tehty niistä imeytymiskykyisiä.

Mitä enemmän tuotesarja mainostaa luonnonmukaisuutta, sitä suurempi vaara on saada siitä allerginen reaktio. Dermalogica on niin luonnonmukainen, kuin hyvän kosmetiikan on vain mahdollista olla. Se ei sisällä muuta, kuin vesiliukoisia bioteknisiä kasvisuutteita, ei mitään eläinrasvoja, eikä synteettisiä aineita. Eikä myöskään hajusteita, eikä väriaineita. Kaikki pakkaukset ovat kierrätysmateriaaleista, ja muovit ovat maatuvia. Eli vaikka en koskaan toitotakkaan Dermalogican vihreyttä, niin se on sitä todella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti