sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset juhlii

Yrittäjänaisyhdistyksen perustamisesta on tänä syksynä tullut kaksikymmentäviisivuotta. Yrittäjänaisten hallitus on ensimmäistä kertaa päättänyt juhlia oikein kunnolla ja juhlajärjestelyt ovat sujuneet mukavasti. Juhlailta on 1.10.-11 Vanajanlinnassa.

Myönnän olleeni aika paljon mukana juhlajärjestelyissä, koska ainahan olen tunkenut nenääni näihin yrittäjänaisten asioihin. Silloin, kun yhdistys oli juuri perustettu ja minä itse juuri täyttänyt 25v. jouduin aika kovan paikan eteen, kun lähdin yhdistykseen puheenjohtajaksi. Minulla ei ollut mitään kokemusta yhdistystoiminnasta ja näin jälkikäteen näen vain virheitä joita tein. Mutta kai joku meni oikeinkin koska yhdistys kasvoi ja voi hyvin, meillä oli 10 kertaa vuodessa jäsentapahtuma ja mukana oli kymmenkunta jäsentä. Tapahtumia oli siis kerran kuussa paitsi kesälomalla, keväällä teimme aina jonkun linja-autoretken lomien alkajaisiksi.

Kakissa yhdistyksissä jäsenten osallistuminen on aina vaan vähentynyt, mutta samaa hoettiin jo silloin 80-luvulla. Pitäisiköhän tehdä johtopäätös, että Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset ry perustettiin tarpeeseen. Joka tapauksessa yhdistys on tehnyt loistavan työn alueemme talouselämässä. Kaikki yhdistyksen tekeminen on ollut aina positiivista vaikutukseltaan, siitä on hyötynyt koko alueemme yrittäjyys.

Me emme siis juhli turhaa asiaa, vaan jokainen mukana ollut voi kiittää itseään, että on osallistunut tämän yhteiskunnan ja lähialueemme rakentamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti