keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Hoitolan aukioloajat

Syksyn aikana on tullut muutaman asiakkaan kanssa keskustelua meidän aukioloajoista. Muutama on ollu harmissaan, että ovat soittaneet useampaan kertaan, ja ei ole vastattu. Sitten on selvinnyt, että he ovat soittaneet aamuisin ennen klo 10.00.

Parin vuoden ajan olemme virallisesti avanneet vasta klo 10.00. Mari on usein jo aikaisemmin paikalla, yleensä jo yhdeksän jälkeen, ja hän ilman muuta vastaa puhelimeen, jos paikalla on. Minä itse olen aika tiukasti pyrkinyt pitämään kiinni siitä, että aloitan vasta klo 10.00, koska iltani venyy aina myöhään. Suljemme liikkeen klo 17.00 ellei ilta-asiakkaita ole, käytännössä minä lopettelen työpäivääni klo 19-21.30 välillä. Näitä päiviä, kun todella suljemme klo 17.00, on ehkä kolme kertaa vuodessa.

Parhaiten tavoitatte meidät klo 10-17 välisenä aikana, mutta myös iltaisin kannattaa soittaa, koska usein miten olen paikalla. Ostoksille voi tulla aina, kun olemme paikalla. Voit tehdä ajanvarauksen myös sähköpostilla, kerrot vain ne päivät tai ajankohdat, jotka sopivat sinulle parhaiten, ja me laitamme sinulle ne ajat jotka ovat vielä vapaana, ja voit valita niistä. Sähköpostiosoite on info@kauneushoitolainkeri.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti