sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Iho reagoi flunssaan

Kerroinkin jo aiemmin syksyllä flunssan vaikutuksista ihoon. Unohdin kuitenkin kertoa erityisesti atooppisen ihon reaktioista.

Kokemukseni myötä olen huomioinnut, että atooppisella iholla on ihan oma tapansa toimia flunssassa. En olisi sitä huomannutkaan, ellei moni asiakas olisi siitä kysellyt. Atooppisuuteen taipuvainen henkilö yleensä, reagoi todella nopeasti ihollaan, kun hänelle on tulos joku virustauti. Moni kertoo, että iho alkaa kutista, ja kuumotella, jo paria päivää ennen, kuin alkaa vasta nuha, tai muu oire.

Olen nöhnyt tämän itsekin tutuilla asiakkaillani, joskus kun he tulevat hoitoon, iho on jotenkin hilseilevä, ja helposti reagoiva, ihan ilman syytä. Myöhemmin he kertoivat tulleensa flunssaan seuraavana päivänä.

Tähän tilanteeseen olenkin löytänyt asiakkaille kaksi apua, Skin Hydrating Booster ja Multivitamin Power Recovery Masque. Hydrating Booster on paras mahdollinen ennalta ehkäisiä atooppisia, tai kuivuuden oireita vastaan. Näin alkusyksystä on hyvä ajankohta ottaa se käyttöön. Se on nyt myös tarjouksessa, normaalihinta on 93 €, nyt se on 69 €.

Multivitamin Masque(68 €) on hyvä pikakonsti saada iho kuntoon. Levitetään naamio puhtaalle iholle, ja annetaan sen vaikuttaa yön yli. Näitäkään oppeja en olisi saanut, ellei minulla olisi jo vuosikymmenten asiakas suhde samoihin ihmisiin. Kun jotain asiakasta on hoitanut kauan osaa kiinnittää huomiota pieniinkin poikkeusreaktioihin.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi17:14

    Minulla on sekaiho ja ihoni aina kukoistaa kun olen flunssassa. Siis näppylät katoavat ja ihosta tulee todella kauniin kuulas. Oletko huomannut tällaista muilla?

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista, en ole tällaista muilta kuullut, mutta ihmiset ja ihot ovat hyvin yksilöllisiä. Se on sinun hyötysi. Varmaankin, kuumeen ja flunssaisuuden yleensä kuivattava vaikutus varmaankin tasapainottaa sekaihon rasvoittuvuutta.
    Paljon kiitoksia kysymyksestäsi.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Kiitoksi tästä, oikeasti. Ihmettelinkin, miksi otsani hilseilee ja vajaa viikko sen alkamisen jälkeen alkoi itselläni influenssa...totesin ihossani muitakin muutoksia kuten sormissa ihottumaa, mutta silloin tauti ei vielä ollut alkanut. Oireilen muutenkin ilmeisesti ihollani paljon.

    VastaaPoista