tiistai 18. lokakuuta 2011

Verkkokauppaan ostoksille

olen kirjoittanut tätä blogia melkein vuoden ja nyt vasta tajuan kertoa, että yritykselläni on myös verkkokauppa. En näköjään osaa ollenkaan markkinoida, kuvittelin, että se tiedetään muutenkin. Nyt kuitenkin moni asiakas on herätellyt minua ja kertonut ettei tiennyt verkkokaupasta. Nyt siis osoitteeseen www.kauneushoitola.mycashflow.fi

Olen ollut nyt yhden kerran vasta internet-markkinoinnin kurssilla, mutta kun opin paremmin käyttämään kaikkia verkkokauppani hienouksia laitan teille lukijani ihan omia tarjouksia. Tällä hetkellä kaupassa on samat tarjoukset, kuin hoitolassakin ja niin aina tulee olemaankin. Hoitolan asiakkaat ovat tasa-arvoisia verkkokauppa-asiakkaiden kanssa. Jos laitan tänne blogiin jonkun tarjouksen sen aina voi ostaa sekä verkkokaupasta, että hoitolasta.

Haluan palvella erittäin hyvin myös verkkokaupan asiakkaita ja vakuutan ettei mikään muu verkkokauppa anna sellaista määrää näytteitä pakettiin pyytämättä mukaan, kun me annamme. Olemme pieni yritys emmekä koskaan tule palvelemaankaan massoja, mutta haluamme, että meidän verkkokauppassa on samanlaisia hyviä, tuttuja vakioasiakkaita niin kuin hoitolassakin on. Näitä vakio asiakkaita on jo paljon ja olemme niistä kiitollisia. Koska emme tee kauppaa massoille meille jää hyvin nimet mieleen kuka on meiltä tilannut ja hän saa aina ilman muuta etua vakioasiakkuudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti