keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Miten sinä laitat ripsivärin?

Tapoja tehdä meikkiä on niin monta, kun on meikkaajaakin. Eikä mikään tapa ole väärä, vaan yleensä kyse on tottumuksesta ja makuasioista. Usein asiakkaat ihmettelvät hoidon jälkeen, jos olen laittanut heille meikkiä, miten olen saanut heidän ripsensä niin pitkiksi. Siitä olenkin alkanut miettimään, että miten ripsiväriä yleensä laitetaan. Koska jos ripsiväri laitetaan hyvin se pidentää ripsiä todella paljon. Youngbloodin uusi ripsiväri on siinä ihan yliveto.

Laitan aina ripsivärin viimeiseksi, sen jälkeen laitan enää huulet. Kannattaa nostaa vasemman käden etusormella kulmakarvan altaa, että saa luomen hiukan koholleen. Sitten levitetään hitaasti ihan ripsien juuresta kärkeen asti pikin vedoin. Tällöin ripsiväriä tulee hiukan paksummin tyveen ja se taas saa ripset kaartumaan paremmin. Sitten voi välillä kammata tai harjata ripset ja laittaa uusi kerros. Harvoin sitä jaksaa arkiaamuisin tehdä, mutta juhlameikkiin kuuluu paljon ripisväri.

On hiukan vaikea selittää miten tarkoitan sen tehtäväksi, olisi parasta jos osaisin tehdä siitä videon Youtubeen. Vielä keksin jonkun nuoren, luovan avustajan, joka osaa nämä Youtube ja video asiat, niin sitten teen senkin. Sitä odotellessa, niin muistakaa kysyä neuvoa ripsivärin laitosta, kun seuraavan kerran meillä käytte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti