torstai 8. joulukuuta 2011

Räntäsadetta tiedossa

Tänään on ollut kyllä niin pimeä päivä, että kissani teki aamulla ihan oikean ratkaisun, ne nimittäin eivät heränneet ollenkaan. Pimeys väsyttää ja tekee aikaansaamattomaksi ja tätä samaa on tiedossa vielä monta viikkoa eteenpäin.

Ne ketkä ovat rohjenneet lähteä ulos räntäsateeseen voisivat huomioida muutaman ihonhoito-ohjeen. Nythän ei vielä ole pakkanen ja kylmyys rasittaneet ihoa, joten suojageelin Barrier Repairin käyttö ei ole ollut kovin ajankohtainen. Räntäsade on kuitenkin niin suuri rasite iholle, että nyt kannattaa ottaa käyttöön yöksi ja päiväksi Barrier Repair 50ml 62€. Kun jäätävän kylmä vesi sataa iholle, niin se aiheuttaa rasitusta pintaverisuonistolle ja lisää couperosaa. Samalla se huuhtelee kaiken kosteuden pois iholta ja nykyään sanotaan, että sadevesi on todella likaista ja suorastaan myrkyllistä. Yleensä näin kaupungissa siinä on raskasmetalleja ja pakokaasujen jäämiä, jotka tarttuvat ihoon.

Tosi hienoa kuka on niin reipas, että kävelee tuolla räntäsateessa, sehän on kaikin puolin hyväksi ihmiselle. Ihon kannalta kannattaa vaan muistaa puhdistaa iho hyvin, ettei sadeveden lika tuki ihohuokosia. Puhdistusmaitopesun jälkeen voisi käyttää vielä kuorinnan esimerkiksi Daily Microfoliantin norm.hinta 71€ nyt tarjouksessa 57€. Sitten yöksi kunnon kerros kosteusvoidetta ja päälle vielä tuo talviajan "ihmevoide" Rarrier Repair.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti