torstai 5. tammikuuta 2012

Tarjoukset kannattaa hyödyntää

Olette varmaan huomanneet, että Dermalogican ja Youngbloodin tuotteista on aina meillä muutama tarjous. Nämä tarjoukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää koska tuotteet on valittu siten, että sen vuodenajan kaikki tarpeellisemmat tuotteet ovat edullisella hinnalla. Kukaan muu Dermalogicaa myyvä kauneushoitola ei anna näitä samoja tarjouksia. Ne ovat ihan meidän hoitolan omia ja se, että olemme Suomen suurin Dermalogica jälleenmyyjä mahdollistaa tarjoukset.

Pyrin tänä vuonna saamaan vielä parempia tarjouksia ja etuja asiakkaille, kuin viime vuonna. Me siirrämme kaikki etuisuudet suoraan asiakkaillemme, koska teidän ansiostannehan me olemme Suomen suurin jälleenmyyjä. Tänä vuonna yritän myös mainostaa tarjouksia entistäkin näkyvämmin, ettei ne mene ohi ainakaan siksi ettei asiakas niitä huomannut. Otan käyttöön Facebookin hoitolan tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Olenkin jo ensi viikolla menossa sähköisen markkinoinnin kurssille jossa opin taas uutta.

Saamme joskus Dermalogicalta lyhyt kestoisia tarjouksia. Joku tuote saattaa olla tarjoushinnalla, vaikka viikon, harvoin sen pitempään. Minun pitäisi pystyä reagoimaan siihen heti ja viestittää asia asiakkaillemme. Siinä otan käyttöön näitä kirjoittamiani blogeja, niin saan samana päivänä tiedon näitä lukeville asiakkaille. Toki kerromme niistä koko ajan myös kasvohoidoissa kävijöille. Kaikki tarjoukset ovat voimassa sekä verkkokaupassa, että täällä hoitolassamme. Pitäkää siis silmänne auki ja hyödyntäkää edulliset tarjoustuotteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti