maanantai 6. helmikuuta 2012

Dermalogica on tuoteteknologian uranuurtaja

Nyt, kun tuo uusi tiiviste Overnight Repair Serum on tullut markkinoille on hienoa huomata, että Dermalogica on edelleen tuotekehittelyn huipulla. Syy miksi siirryin Dermalogican käyttäjäksi noin kymmenen vuotta sitten oli heidän ainutlaatuiset raaka-aineensa. Silloin olin pitkään seurannut kansainvälisistä ammattilehdistä miten maailmalla saatiin hienoja tuloksia Dermalogican tuotteilla.

Suurin merkitys oli se, että Dermalogica oli ensimmäinen ihonhoitosarja joka teki voidepohjan ilman mineraalirasvoja. Aina oli tiedetty, että kosmetiikassa olevat mineraalirasvat esimerkiksi vaseliini ja parafiini tukkii ihoa ja aiheuttaa mustapäitä. Voidetta ei kuitenkaan pystytty tekemään ilman tuota mineraalirasvaa. Tämän probleeman Dermalogica ratkaisi ja kehitti uudenlaisen vesiliukoisen voidepohjan. Se kehitys teki Dermalogicasta ylivoimaisesti parhaimman kosmetiikka sarjan. Siitä löytyy myös syy tuotteiden riittoisuuteen, kun voide on paremmin levittyvää ja sisältää runsaammin raaka-aineita sitä tarvitaan paljon vähemmän kerralla.

Taas kerran Dermalogica on todistanut ylivoimaisuutensa kehittäesään Overnigh Repair Serumin. Tuote sisältää raaka-aineen joka on tehty proteiinien, peptidien ja vesiliukoisen öljyn seoksesta. Koskaan aiemmin ei ole pystytty uuttamaan kiinteyttäviä aineita öljyyn ja siksi kiinteyttävät tuotteet ovat voineet jopa kuivattaa. Tämä Overnight Repair Serumin koostumus on erittäin suuri asia nimenomaan suomalaisille, koska me tarvitsemme talvi ilmastossa kaiken mahdollisen kosteuden. Kannattaa tutustua tuohon tuotteeseen sen vaikutukset ovat silminnähtävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti