sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Overnight Repair Serum

Nyt meille tuli myyntierä uutta Dermalogican "ryppytiivistettä". Tuote on nimeltään Overnight Repair Serum ja sen koostumus mullistaa kosmetiikan kemian. Dermalogica on tehnyt taas uraa uurtavaa työtä ja kehittänyt proteiinit jotka liukenevat öljyyn. Näin tuotteessa voidaan hyödyntää samanaikaisesti öljymäisyyden ohentumista ehkäisevää vaikutusta ja proteiinien kimmosäikeen vahvistamista.

Overnight Repair Serum tuntuu todella vaikuttavalta, kun sen levittää iholle. Tiiviste on tarkoitettu yökäyttöön ja sen päälle levitetään hoitovoide. Tiiviste aikaan saa verenkierron ja aineenvaihdunnan nopean elpymisen ja se saa aikaan kuumottelun ja lievän punoituksen. Se alkuvaikutus ei tunnu, kuin alle kymmenen minuuttia ja tuote sopii myös ohuelle ja herkälle iholle.

Dermalogica on tutkinut ihon luontaista rytmiä ja ihon toimintaa eri vuorokauden aikoihin. Aina on tiedetty, että yöaikaan iho haihduttaa kosteutta kaikista eniten. Saati sitten miten paljon kosteutta haihtuu Suomen talvi ilmastossa, kun makuuhuoneen ilma on kuivaa jo muutenkin. Iho siis tarvitsee kaiken mahdollisen hoidon yöaikaan, koska silloin tapahtuu eniten haihtuvuutta ja toisaalta ihon verenkierto vilkastuu, niin se pystyy parhaiten hyödyntämään vaikuttavia raaka-aineita.

Overnight Repair Serum sopii jatkuvaan käytöön yli 40-vuotiaille ja kuuriluontoisesti ihotyypistä riippuen yli 30-vuotiaille. Tuotteen hinta on 98€ ja tiedän jo nyt siitä tulevan Suomen markkinoiden huippusuosikki. Amerikassa tuote on lanseerattu jo syksyllä ja siellä sen myynti on ollut huimaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti