torstai 8. maaliskuuta 2012

Ammattilaisen kädet

Mieheni oli alkuviikosta minulla kasvohoidossa ja se on todella harvinainen tapahtuma. Meillä on, niin kuin monella yrittäjällä tämä sama ongelma, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Mieheni kyllä haluasi tulla kasvohoitoon, mutta minä en vaan koskaan ehdi häntä ottamaan. Sitten vasta, kun joku miiliumi alkaa kasvaa sen verran suureksi, että se häiritsee silmääni aikaa kasvohoitoon löytyy.

Edellisestä kasvohoidosta oli varmaankin parisen vuotta aikaa ja kokemukset kasvohoidossa on hänelle aina niin uusia, että moni asia ihmetyttää. Nyt sain kuitenkin ilmeisen kiitettävän lausunnon hoidosta, kun hän sanoi, että käteni on ihan kuin ammattilaisen kädet. Hyvähän tuo oli kuulla, että yli kolmenkymmenenvuoden työkokemuksen jälkeen alan tuntua ammattilaiselta.

Ihan oikeassa hän siinä oli, että hieronta on sellainen asia missä jyvät karsiutuvat akanoista. Ellet todella osaa hierontaa ja paneudu siihen sen takuulla asiakas huomaa. Jos hierojan kädet huitelee vähän missä sattuu ja painosuunnat on sinne tänne, niin hieronta ei vaikuta ja se tuntuu mitättömältä. Itse olen aina rakastanut kasvohierontaa, nautin olla itse hieronnassa ja tehdessäni hoitoa se on mukavin työn vaihe. Uskon myös sen, että juuri tuo kasvohieronta erottaa minun ja Marin työn muiden kauneushoitoloiden työstä. Tietysti käyttämämme hoitotuotteet ovat ylivoimaisia, mutta harva kosmetologi todella panostaa hierontaan. Tietysti se on raskain vaihe työssämme ja mikään hipelöinti ei tunnu asiakkaasta kivalta. Oikea tekniikka auttaa paljon ja sehän on ammatinvalinta kysymys miten raskasta työtä kukakin tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti