lauantai 3. maaliskuuta 2012

Huono sisäänostaja

Nyt on pakko tunnustaa, että viime kuun aikana olen epäonnistunut sisäänostoissa. Minä olen se joka teen meidän firman tilauslistat ja arvioin mitä tervitaan. Nyt nuo uudet tuotteet Dermalogican Overnight repair serum ja Youngbloodin Mineral primer on sotkenut koko tilaus systeemini.

Nämä uudet tuotteet ovat yhtenään meiltä loppu. Melkein joka toinen päivä tavaraa on ja taas se on huomenna loppu. Siis tuotteet ovat olleet uskomattoman haluttuja. En voi edes maahantuojaa syyttää tavaran puutteesta, kumpikin tuote on vain kerran loppunut maahantuojalta. Tavara tulee meille onneksi tosi nopeasti. Kun tilaus on maahantuojalla arkipäivisin klo 14.00 mennessä se lähtee heti ja minä voin seuraavana aamuna hakea tavaran matkahuollosta. Onni on ollut, että saamme täydennyksiä niin nopeasti. On tosi noloa myydä ei oota.

Overnight repair serum on ehdottomasti paras kiinteyttävä tehotiiviste mitä olen ikinä kokeillut ja sen ovat todenneet myös asiakkaat. Kakki ketkä ovat näytettä kokeilleet ovat käyneet tuotteen ostamassa. Ihan poikkeuksellisen paljon on myös käynyt niitä asiakkaita, jotka eivät ole aiemmin meillä käyneet. Moni on kokeillut ystävältään joko Overnight seerumia tai Mineral primeriä ja käyvät ostamassa oman.

Nyt kumpaakin tuotetta on minusta riittävästi ensi viikkoa varten, ettei ainakaan alkuviikosta tavara lopu heti kesken.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi16:53

    Hei Inkeri!
    Minun on nyt pakko kysyä tuosta Overnight Repair seerumin käytöstä.
    Hankin sen itselleni suurin odotuksin, mutta... täytyy tunnustaa, että sen käyttö minulla ei tahdo onnistua sitten millään. Syynä on yksinkertaisesti epämukava käyttökokemus. :(

    Katsoin ensin Dermalogican virallisilta sivuilta, kuinka sitä neuvottiin käyttämään ja toimin niin. Seerumi jättää minulle kuitenkin ikävän, öljyisen tuntuisen pinnan ja se ikäänkuin 'jämähtää' siihen, mihin kämmen osuu kasvoilla, eikä levity tai imeydy hyvin.
    Olen käyttänyt ohjeessa mainitut 4-5 tippaa kerralla ja painellut kasvoille, mutta ikävän tuntuinen pinta häiritsee. (Minusta sitä ei oikein voi seerumiksikaan kutsua öljyisen koostumuksensa vuoksi, tulee enemmän mieleen jokin aromaterapeuttinen seos.)

    Mitä teen väärin vai kuuluuko näin olla?

    Kiitos jo etukäteen, jos jaksat tai haluat vastata.
    terv. Tiina

    VastaaPoista
  2. Hei Tiina!

    Kiitos kysymyksestäsi, tottakai haluan vastata. Tämä on blogin tarkoituskin, että saisimme palautetta asiakkailta ja voimme siihen vastata.
    Tuo tuote ei varmaankaan ole meiltä ostettu, tai sitten olen surkeasti epäonnistunut neuvoessani sen käyttöä. Kerrot erittäin hyvin ne havainnot, mitä tuotteesta tulee, jos siitä ei ole kerrottu etukäteen.
    Overnight repair serumin koostumus on täysin uudenlainen, se eroaa paljon aiemmista tehotipoista. Tuote on patentoitu ja siinä on ensimmäistä kertaa pystytty sekoittamaan kiinteyttävät raaka-aineet öljymäiseen pohjaan. Tähän asti on ollut ongelmana se, että varsinkin Suomen ilmastossa perinteiset liftingtehotipat ovat olleet liian kuivia ja tehneet kireän pinnan iholle. Nyt Dermalogica on kehittänyt menetelmän jolla lifting aineet voidaan yhdistää ravitsevaan öljyyn. Overnight repair serum sisältää erittäin ravitsevaa, vesiliukoista arganöljyä.Arganöljy saadaan Argania Spinosa nimisestä hedelmästä joka on hyvä antioksidantti ja E-vitamiinin lähde.
    Tuo 4-6 tippaa on ihan riittävä määrä ja tuote imeytyy niin hyvin, että se suorastaan katoaa ihoon. Varsinkin jos ihosi on kovin kuiva öljy katoaa ihoon nopeasti. Kuorinta olisi hyvä käyttää muutaman kerran viikossa, niin kuollut solukko olisi iholta poissa.
    Argan öljy on myös täysin erilainen tuoksultaan, kun muut Dermalogican tuotteet. Ja koska hajusteita ei ole tuoksu tulee läpi, mutta se haihtuu parissa minuutissa. Se ei todellakaan jää tuoksumaan koko illaksi, ja siitä saattaa tulla mieleen aromaterapiaöljyt, mutta niistä ei ole kysymys.
    Yritä vielä kerran ottaa tuote käyttöön ja huomaat parin viikon kuluttua muutoksen ihossasi.

    Inkeri

    VastaaPoista