maanantai 26. maaliskuuta 2012

Meikkivoide on myös makuasia

Onpas taas ihanaa olla työssä, muutaman päivän tauko ulkomailla virkistää mukavasti. Jaksaa taas innostua työstä, kun itse saa lepoa ja hengen ravintoa. Ensimmäisenä tänä aamuna aloin tekemään meikkitilausta Youngbloodille. Huomasin, että meillä oli menneellä viikolla mennyt useita meikkivoiteita. Eikä pelkästään jauhemaista mineraalimeikkipohjaa, vaan uudempaa voidemaista meikkiä myös. Voi olla etten ole edes kirjoittanut tässä blogissa siitä, että markkinoille on tullut Youngbloodilta uusi meikkivoide laatu. Itselleni ehdoton suosikki on jauhemainen mineraalimeikki, mikä on monen muunkin asiakkaan lempimeikki. Sen rinnalle on kuitenkin tullut voidemainen mineraalimeikki joka sisältää samat aineet, kuin jauhemainen mineraalimeikki, mutta siinä on lisättynä voidepohja.

Meikkivoide on paljolti makuasia, niin kuin meikit yleensäkin. Jokaisella meikkaajalla on omat tarpeensa ja suosikkinsa. Pieni osa meidänkin asiakkaista ei ole pitänyt jauhemaisesta mineraalimeikistä ja heitä varten Youngblood teki Mineral Radiance Creme Powder Foundation ( 85 €) meikin. Tässä meikkivoiteessa on aivan samat värisävyt kuin jauhemaisessakin. Tuote on pakattu kakkumaiseksi ja sitä levitetään rasiassa valmiina olevalla meikkisienellä. Kyse on siis kiinteästä voidemeikistä ei tuubissa olevasta voiteesta.

Mari on tämän voidemeikin käyttäjä ja kokee sen omalle iholleen parempana, kuin jauheen. Asiakkaat kenellä on suuret ihohuokoset pitävät voidemeikkiä hyvänä, samoin ne kenen iho hilseilee helposti. Mehän laitamme meikkiä kasvohoidon jälkeen, jos asiakas haluaa. Pyydä seuraavalla kerralla, kun tulet hoitoon, että kokeillaan ihollesi tätä voidemeikkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti