keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Nanolift on ryppyhoitojen kuningatar

Meillä on menossa oikea Nanolift buumi tuntuu, että uusi hoitomenetelmä on tehnyt tänä keväänä varsinaisen läpilyönnin. On ilo huomata miten suuri markkinointi kanava on "viidakko rumpu" eli tyytyväiset asiakkaat. Valitettavasti en ole vieläkään ehtinyt kehittämään omia nettisivuja Nanolift hoidosta ja myös paperiesite vielä puuttuu. Hoitojen hyvät tulokset kuitenkin puhuu puolestaan.

Nanolift hoidon vaikutukset ovat verenkierron ja aineenvaihdunnan elvytys sekä ihon vahvistuminen. Suurin vaikuttava tekijä ihon vanhenemisessa ja rypistymisessä on se, että ikääntyminen hidastaa verenkiertoa ja aineenvaihdutaa ja iho veltostuu. Iho myös ohenee, kun estrogeenin vaikutus vähenee ja Suomen ilmasto on paha ihon ohentaja. Ohut iho rypistyy ja veltostuu helposti. Kun nämä kaksi asiaa saadaan kuntoon ihon vanheneminen hidastuu todella paljon. Säännöllisillä Nanolift hoidoilla ja hyvillä kotihoitotuotteilla saadaan ihon ohentuminen hidastumaan oleellisesti. Tiedän jo pitkästä työkokemuksestani, että tuossa seitsemänkympin iässä hyvin hoidettu iho on ainakin kymmenen vuotta nuorempi, kun hoitamaton. Tämän ole jo kokenut ihan käytännössä, koska moni seitsemänkymppinen asiakkaani on käynyt hoidoissani kolmekymmentä vuotta. Nyt, kun käytössä on moninkertaisesti tehokkaampi Nanolift hoito ja paljon paremmat kotihoitoaineet, kun aikaisemmin uskon, että hoitovaikutukset tuplaantuu.

Olen varma, että tämän hetken viisikymppiset, jotka aloittavat säännöllisen ihonhoidon ja Nanolift menetelmä on käytössä ovat seitsemänkymppisinä parikymmentä vuotta nuorempia iholtaan, kuin hoitamattomat ystävänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti