tiistai 20. maaliskuuta 2012

Rouvat Roomassa

Terveiset Rooman kukkivasta kevaasta. Kirjoittelen tata huoneessa olevasta tietokoneesta ja taalla on eri aakkoset, kuin meilla. Tekstista siis puuttuu kirjainten paalta pisteet.

En taida edes kehdata tunnustaa miten holmoja kaksi vanhenevaa suomalaisrouvaa voi maailmalla olla. Tassa hotellissa on henkilokunta paikalla ainoastaan klo 20,00 saakka ja sen jalkeen toimitaan omilla avaimilla. Eilen eli ensimmaisena iltana tulimme kaupungilta syomasta klo 21.00 ja yritin ovea auki. Avain on sellainen uuden aikainen avainkortti milla piti vaan pyyhkaista lukkolaitetta. Aina pyyhkaistessa kuului pieni summeri, mutta ovi ei vaan auennut. Me aitini kanssa vedimme ja vedimmme, eika mitaan tapahtunut. Alkoi tulla jo pakokauhu, etta jaamme taivasalle yoksi. Sitten painoin yovartijan kutsunappia, mutta ketaan ei kuulunut. Onneksi odotimme hetken aikaa niin joku vartija sitten tulikin. Ja ovi avautui ihan helposti, sita piti tyontaa SISAANPAIN. Kylla havetti. Miten me emme tajuneet edes kokeilla sellaista. Taisi matkapaivan jannitys ja hyva ruoka ja lasi viinia sumetaa aivot taysin. Tosin eihan meilla Suomessa koskaan ovet aukea sisaan pain, mutta olenhan mina ollut nyt ulkomailla ennenkin. Onneksi kuitenkin paasimme sisaan.

Tanaan on vuorossa Galleria Borghese sinne meilla on liput varattu klo 15.00, kerron sitten tuonnenpana millainen tama Rooman kuuluisin taidegalleria oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti