perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kiinteytystä ilman kirurgin veistä

Kuuntelin radiosta ruotsalaistutkimusta missä kerrottiin, että kahden vuoden aikana on plastiikkakirurgiset operaatiot kasvaneet 40%. Uskoisin, että Suomessa tilanne on aivan sama. Joka kolmas ruotsalaistyttö on ajatellut käyttää palstiikkakirurgin palveluja ulkonäköään korjaamaan. Ihmettelen ettei kosmetologien palveluiden käyttö ole ollenkaan lisääntynyt samassa suhteessa.

Voisin sanoa, että kosmetologien palveluiden käyttö on pysynyt hyvinkin samana viimeisen 10-15 vuotta. Ehkä en tarpeeksi voimakkaasti tuo esille meidän Nanolift hoidon uusia mahdollisuuksia saada aikaan vanhenemisen  hidastumista ja kiinteyttä ilman riskejä ja huomattavasti halvemmalla. Tietenkään millään hoidolla ei päästä lähellekään samaan tulokseen, kuin leikkauksella, mutta selkeisiin tuloksiin kuitenkin. Asiakas joka ei ole aiemmin juurikaan hoitanut ihoaa, saa säännöllisellä hoidolla parikymmentä prosenttia ihon kiinteyttä takaisin. Hyvin hoidettuina kasvot näyttävät huomattavasti paremmilta ja nuorekkaammilta. Pitkän työurani aikana olen sen nähnyt, että 70-80-vuotias asiakkaani on noin 15-20 vuotta nuorekkaampi kasvoiltaan, kuin vastaavan ikäinen hoitamaton.

Nanolift hoidot ovat myös monella tavalla hyvinvointia parantavia. Nanolift hoitoon on kiva tulla, se rentouttaa ja tuo hetken aikaa vain itselleen. Koko elimistön aineenvaihdunta paranee Nanolift hoidon aikana aivan selkeästi. Asiakas käy usein vessassa jo kesken hoidon ja seuraavan parin päivän aikana nesteen poistuminen on voimakasta. Nanolift-hoidot ihan, kuin muutkin kasvohoidot parantaa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kannattaa tulla itse kokeilemaan minkälainen tulos omalle iholle saadaan erikoishoidolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti