keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Youngbloodin uudet meikit

Youngbloodille on tullut kaksi uutta meikkituottetta mitä aikaisemmin meillä ei ole ollut. Silmänrajauksestahan olen jo kirjoitellutkin ja nyt sitä pitäisi olla riittävästi myynnissä, että jokainen saa uudet Vappumeikit. Nimeltään se on Gel Liner ( 35€) ja laatu on ihan erilainen, kuin koskaan ennen on ollut. Tavallaan se tuntuu geelin ja voiteen välimuodolta ja se levitetään kapealla rajaussiveltimellä. Pakkauksessa ei ole omaa sivellintä ja parasta olisi ostaa erikseen Youngbloodin oma vinopäinen rajaussivellin jonka hinta on 33€. Värisävyjä on viisi ja varmin valinta on Galaxy joka on tumman harmaa, melkein musta. Espresso on tumma ruskea, Eclipse on musta ja Midnight sea on syvän, tumman sininen. Erikoisin väri on Black orchid joka on kaunis tumma liila ja sen uskon olevan tulevan kesän supersuosikki. Minä ja Mari olemme mieltyneet kovasti tähän liilaan ja laatu on paras mitä olen ikinä kokeillut.

Poskipuniin on tullut myös uusi laatu eli voiteen ja puuterin välimuoto. Poskipuna  on todella helppo levittää ja häivyttää ihan sormin. Pysyvyys on kuitenkin ihan yhtä hyvä, kuin puuterimaisen poskipunan. Tuotteen nimi on Luminous creme blush ( 41 €) ja sävyjä on kaksi. Tropical glow on hiukan kupariin vivahtava koralli ja Rose quartz on vaalea roosa. Kumpikin sopii hyvin suomalaiseen tyyliin ja vaalealle iholle. Jos pitää viileistä liilahtavista sävyistä valinta on Rose quartz. Lämpimiin väreihin ihastunut valitsee Tropical glown.

Huulikiilteissä uutuus on nimeltään Corall kiss ( 37€) ja niin kuin nimikin sanoo niin se on korallin sävy jossa on hiukan kultapigmenttiä. Se sopii täydellisesti Tropical glow poskipunan kanssa yhteen. Huulipunan väri on Tangelo (31€) ja se on raikas kirkas koralli ilman helmiäistä.

Hyödyntäkää nyt verkkokaupan tarjous! Jos ostat yli 100€ arvosta normaalihintaisia tuotteita verkkokaupasta saat niistä 20% alennuksen, kun kirjoitat alennuskoodi kohtaan sanan Blogitarjous. Kone laskee automaattisesti oikean hinnan.
Valitettavasti kaupassa ei vielä ole näitä uusiä värejä, mutta voit niitä tilata ja niissä on tuo alennus. Kun haluat näitä meikkejä laita meille sähköpostissa luettelo tarvitsemistasi tuotteista, niin me laitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä laskun niistä. Saat sähköpostiisi meidän tilinumeron ja heti kun raha näkyy meillä lähetämme tuotteet.
Uudet tuotteet lisätään mahdollisimman pian verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti