tiistai 8. toukokuuta 2012

Äitienpäivä on ensi sunnuntaina

Toukokuinen viikko joka päättyy äitienpäiväsunnuntaihin on perinteisesti kevään kiireisin. Moni vakioasiakkaista valmistautuu lomalle lähtöön ja Nanolift sarjahoidot ovat monella kesken. Yleensä viikon loppupuolella myydään lähes puolet vuoden lahjakorteista. Äitienpäivä on selvästi lahjakorttien sesonki aikaa paljon enemmän, kuin joulu. Pyrimme ajoittamaan tämän viikon työt siten, että meillä ei ole Marin kanssa yhtäaikaa kasvohoito kesken. Aina jompi kumpi ehtii kirjoittaa lahjakortteja ja palvella ostoksilla kävijöitä.

Kesällä menee muutenkin selvästi enemmän lahjakortteja, kuvittelisin sen johtuvan siitä, että kesällä juhlitaan enemmän syntymäpäiviä, valmistujaisia yms. Aika usein aikuiselle naiselle, joka valmistuu uuteen ammattiin, tai on suorittanut uuden tutkinnon ostetaan lahjakortti. Ystävät kokee, että pitkän ponnistelun jälkeen valmistuja ansaitsee lepoa ja hemmottelua. Yleensäkin naiset ostavat lahjakortteja toisille naisille, myös äitienpäivänä tyttäret ostavat kasvohoidon äidille.

Nuoret miehet muistavat vaimojaan ja äitejään selvästi enemmän kasvohoidoilla, kuin keski-ikäiset miehet minkä saattaa arvatakin. Tunnen itseni välillä ihan ikälopuksi, kun joku nuori mies, joka on viisivuotiaana istunut täällä äitiään odottamassa tulee ostamaan vaimolleen lahjakorttia. Ajankulun huomaa myös siitä, että ne nuoret jotka aikanaan kävi minulla teinipuhdistuksissa tuovat nyt omat teininsä ihonhoitoon. Kivalta tietysti tuntuu, että he luottavat ammattitaitooni ja valitsevat edelleen meidän hoitolan. Selvästi huomaa myös sen, että ne nuoret miehet joiden äiti on hoitanut itseään ostaa vaimolleenkin kasvohoitoja. Usein vaimo, tai tyttöystävä on hiukan hämmästynyt miten mies keksi meille tulla. Toisaalta se on aika itsestään selvää, että jos äiti, mummo ja sisaret käy meillä on luontevampaa tulla lahjakortti ostoksille.

Toivottavasti lukijoissa on nyt paljon miehiä, koska toivoisin, että mahdollisimman moni saisi kasvohoitolahjakortin mieheltään äitienpäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti