maanantai 4. kesäkuuta 2012

Aurinkopuuteri ja kesä kuuluvat yhteen

En ole vielä kertaakaan kertonut tuosta Youngbloodin aurinkopuuterista nimeltään Mineral Radiance 71€. Nyt se laiminlyönti täytyy korjata, koska se tuote on kirjoituksen arvoinen, jos mikä. Siitä voi käyttää taas vanhaa fraasia, että se on paras aurinkopuuteri mitä olen käyttänyt. Mineral Radiance meikissä on useita eri värejä, mutta ainoastaan Sundance väri toimii aurinkopuuterina. Muut värisävyt ovat lähinnä poskipunia.

Aurinkopuuteri on tarkoitettu koko kasvoille korostamaan ihon päivetystä ja poistamaan kalpeutta. Sitä voi myös käyttää poskipunan tapaan korostusvärinä. Aurinkopuuterin voi käyttää meikkivoiteen päällä, tai suoraan iholle vain kosteusvoiteen päälle. Moni asiakkaani hylkää kesäksi varsinaisen meikkivoiteen ja käyttää pelkkää aurinkopuuteria, tai laittaa värillistä päivävoidetta Sheer tintiä ( 40ml 65€) ja sen päälle aurinkopuuteria. Vielä kymmenen vuotta sitten puhuttiin maapuuterista, mutta nykyään käytetään aurinkopuuteri nimitystä. Kun ensimmäistä kertaa tuli markkinoille mineraalipigmentti eli siis maa-aineesta saatu väriaine siitä tuotteesta alettiin käyttää nimeä maapuuteri. Youngblood sarjahan sisältää ainoastaan mineraalipigmenttiä eikä synteettisiä väriaineita ja nykyään mineraalipigmentin käyttö on hyvin yleistä. Silloin, kun maapuuteri tuli ensimmäistä kertaa markkinoille, niin sehän oli ihan mullistava keksintö. Oli löydetty väriaine minkä iho sietää erittäin hyvin ja mikä taittaa valoa kauniisti ja on luonnollisen näköinen. Edelleen aurinkopuuterissa on nuo samat ominaisuudet, mutta laatu on vielä entistä parempi.

Youngbloodin aurinkopuuterin erinomaisuus perustuu sen väriin. Tuote on pakattu pyöreään rasiaan ja siinä on neljä eri värisävyä yhdessä paketissa. Tuuhealla kabukisiveltimellä, kun kerran siitä pyöräyttää saa neljästä eri väristä sekoituksen siveltimeen ja kasvoille levitettynä se näyttää hyvin elävältä ja luonnolliselta. eihän ihmisen rusketuskaan ole koskaan yhtä ja samaa väriä otsasta kaulaan. Aurinkopuuteri on myös helppo häivyttää eikä siitä jää rajoja kaulaan, tai hiusrajaan. Aineena se on myös iholle hyväksi, koska sillä on suojaava ja kosteutta sitova vaikutus. Aurinkopuuteri lähtee myös hyvin pois puhdistusmaidolla. Silloin, kun haluaa helpon ja nopean meikin suosittelen Mineral Radiancea.

1 kommentti:

  1. Anonyymi15:07

    Voiko käyttää aurinkopuuteria muiden, kun teidän myymien meikkivoiteiden kanssa? Minulla on vielä edellinen meikkivoide kesken ja sitten ajattelin ostaa tuon Sheer tintin, mutta tuo aurinkopuuteri kiinnostaisi. Eihän se tuki ihoa,koska olen taipuvainen saamaan finnejä hikiseen aikaan?

    Lotta-Leena

    VastaaPoista