tiistai 24. heinäkuuta 2012

Antioksidantteja iholle!

Nyt en ota kantaa antioksidanttien käytöstä ruoka-aineissa, koska niistä en tiedä tarpeeksi. Nämä tiedot koskevat ihan kosmetiikan antioksidantteja ja niiden merkitystä ihonhoidossa. Minun kokemukseni mukaan antioksidanttien käyttö kosmetiikkassa on mullistanut ihonhoitotuotteiden vaikutukset vanhenemiseen. Käytän hyvin paljon erilaisia antioksidanttisia raaka-aineita tehdessäni kasvohoitoja.

Dermalogica uudisti vanhenevan ihon hoitolinjan viitisen ja se sai nimekseen Age Smart hoitolinja. Siinä hoitolinjassa on hyödynnetty antioksidanttien vaikutuksia. Lyhyesti sanottuna antioksidantit vähentää vapaiden happiradikaalien vaikutuksia. Vapaat happiradikaalit ovta niitä entsyymejä jotka aiheuttavat ihon ja elimistön solujen vanhenemista. Auringon aiheuttama vanheneminen perustuu tähän, että UV-säteily lisää ja voimistaa vapaiden happiradikaalien vaikutuksia. Antioksidantteja sisältävät hoitoaineet auttavat korjaamaan auringon aiheuttamaa ihon vanhenmista ja siksi kannattaakin näin kesällä käyttää hoitotuotteita jotka sisälttävät antioksidantteja.

C-vitamiini on yksi parhaista ihon läpi imeytyvistä antioksidanteista ja sen vaikutuksia Age Smart hoitotuotteet hyödyntyvät etusijassa. Dermalogican käyttämä C-vitamiini on yleensä saatu greipinsiemenistä, vihreästä teestä tai roobiosteestä. Multivitamin Power Recovery Masquessa ( 75ml 68€) on erittäin runsaasti näitä antioksidantteja joten se sopii auringonoton jälkeen hyvin korjaamaan säteilyvaurioita. Age Smart linjan "supertuote" on Map Regenerator ( 8g 134€) joka on ohut puuterimainen jauhe ja sitä voi lisätä mihin tahansa Dermalogican voiteen joukkoon ja tehdä voiteesta ryppyvoide. Map Regenerator jauheen voi levittää myös suoraan kasvojen ryppyisimpiin kohtiin esimerkiksi suun ja silmien ympärille. Varsinkin näin kesällä suosittelen Map Regeneratorin käyttöä ja siinä jos missä on loistava hinta/laatusuhde. Tuo pikkuruinen pullo tuntuu loputtoman riittoisalta, jokainen asiakas ihmettelee miten se voi kestää niin kauan.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi12:56

    Omasta kokemuksestani kerron, että tuo Map Regenerator on ainoa mikä on auttanut suunympärysryppyihini. Olen kohta seitsemänkymmentä ja ylähuuleni oli, kuin riisipiirakka. Vuosi sitten aloin sivelemään useamman kerran päivässä Map regenerator jauhetta siihen ja tilanne parani ihan näkyvästi. Harmi ettei tämmöisiä aineita ollut olemassa jo parikymmentävuotta sitten. Sen neuvon annan nykyhetken viisikymppisille, että hoitakaa ajoissa itseänne. Itse laitoin kaikki muut aina itseni edelle ja nyt hiukan harmittaa peiliin katsoessani, että olisi sitä itseäänkin voinut paremmin hoitaa.

    Isoäiti

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:27

    Kiitokset Isoäidille!
    Itsekin harmittelen miksi en aloittanut aikaisemmin itseni hoitamista, kai se raha jostain olisi löytynyt. Nyt, kun tuli avioero lähes neljänkymmenenvuoden jälkeen ja miehellä uusi nuori kumppani, niin mietin miksi uhrasin itseni. Nautin aina, kun kävin kasvohoidoissa ja Inkerin käsissä pystyin aina rentoutumaan. Pistin kuitenkin aina edelle miehen ja lasten menot, peruin hoitoajat, kun joku muu perheestä tarvitsi apua.
    Nyt en enää säästele, käärinliinoissa ei ole taskuja. Miksi en nauttisi nyt itseni hoitamisesta, kun elämä on niin lyhyt ja yllätyksiä tulee.

    Kasvohoito on terapiaa.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14:23

    Ihan samaa viestiä haluan antaa nuoremmille naisille, kuin kaksi edellistäkin. Itsensä hoitaminen kannattaa, mikään ei ole niin rentouttavaa, kuin maata hyvässä kasvohieronnassa. Ja sen tiedän, että Inkeriltä saa ihan ylivoimaisen kasvohieronnan ja koko hoidon.
    Olen antanut vävyilleni vinkin, että vaimolle paras lahja on jokin hoito. Onneksi nuoremmat miehet jo ymmärtävätkin, että pienten lasten äidit tarvitsevat joskus omaakin aikaa. Itse ostan aina tyttärilleni, tai ystävättärille lahjaksi lahjakortteja joko Inkerille tai hierojalle, kampaajalle tms.

    Milla-Mummu

    VastaaPoista
  4. Kiitos todella paljon hyvistä ohjeista. Minustakin on hyvin tärkeää, että nainen ei missään iässä laiminlöisi itseään. Kasvohoito on myös niin paljon muuta, kuin ulkonäön hoitamista. Se on todella terapiaa.

    Kerron vielä, että eräs tuttu asiakkaani kävi äsken hoitolassa ostoksilla ja kertoi lähtiessään lukeneensa blogia ja halusi ehdottomasti tuon Map-15 Regeneratorin, kun sitä toinen asiakas on suositellut.
    Lupasin hänelle, että kirjoitan hänen viestinsä tänne kommenttiosastoon. Hän oli aivan ihmeissään, että meillä on ilmeisesti useita ikänaisia asiakkaana, jotka käyttävät tietokonetta ja lukevat blogeja. Hän tarkoitti nimenomaan näitä kommentoijia, jotka jakoivat elämän viisauksia nuoremmilleen tässä postauksessa. Hän kertoi luulleensa, että blogit ovat alle nelikymppisten harrastuksia ja etteivät seitsemänkymppiset käytä tietokoneita.
    Minä olen tosi ylpeä asiakkaistani. Vanhin tietämäni tämän blogin lukija täyttää syksyllä 95v. Minulla kymmeniä 65-85v. jotka käyvät tätä lukemassa ja käyttävät tietotekniikkaa päivittäin. Suurin osahan on jo työelämässään joutunut opettelemaan tietokoneen käytön. Varmaan puolet asiakkaistani kuuluu ikäryhmään 60-80v ja he ovat suurin osa käyneet hoidossani jo kahdeksankymmentäluvulta saakka. Ja he ovat aivan ihania pirteitä, elämän myönteisiä naisia.

    Inkeri

    VastaaPoista