perjantai 20. heinäkuuta 2012

Daily Microfoliant on taikajauhe!

Dermalogican kaikkein suosituin tuote koko sarja Suomessa olo ajan on ollut Daily microfoliant( 81g 71€). Se on saanut lempinimen taikajauhe, koska se on niin tehokas käytössä. Daily Microfoliant on mikrokuorinta-aine joka sopii kaikille ihoille. Kuorinta on hellävarainen, mutta tehokas ja todella helppo käyttää.

Daily Microfoliant perustuu riisientsyymin ja papaiinin yhdistelmään, joka hellävaraisesti sulattaa täysin kuolleen ihosolukon. Rauhoittavina aineina tuotteessa on vihreä tee ja kosteuttava kaurauute. Tässä kuorinta-aineessa ei ole mitään raapivia, tai raemaisia aineita vaan sen vaikutus perustuu entsyymien keratiinia hajoittavaan vaikutukseen. Daily Microfoliant on jauhemainen aine jota otetaan kämmenelle noin puolikas teelusikallinen. Aineeseen lisätään hiukan vettä ja siitä tulee vaahtoava pesuaine. Kuorinnan ei tarvitse vaikuttaa iholla, vaan sillä vain pestään iho ja sitten huuhdellaan läpimällä vedellä pois. Näin sen käyttö on todella nopeaa ja helppoa.

Daily Microfoliant jättää myös niin ihanan pehmeän ja puhtaan tunteen, että sitä haluaa käyttää eikä se unohdu hyllyyn, niin kuin kuorinta aineille yleensä käy. Daily Mikrofoliantin käyttöä suosittelen näin kesällä ihan joka päiväkin, mutta talvella meidän ilmastossa riittää joka toinen, tai joka kolmas päivä. Daily Microfoliant ei korvaa muiden kuorinta-aineiden käyttöä, koska se ei sulata talitukkeumia, eikä puolikuollutta solukkoa. Ihotyypistä riippuen sen rinnalla kannattaa käyttää Multivitamin Thermofoliant( 75ml, norm. 81€, NYT 69€) tai Gentle Cream Exfoliant (75ml 53€)kuorintaa. Näitä tehokkaampia kuorintoja kannattaa käyttää kerran, tai kaksi viikossa.

Vähäkin rasvoittuvalle iholle Daily Microfoliant on loistava apu parantamaan meikin pysyvyyttä. Aamuisin kannattaa tehdä Daily Microfoliant kuorinta, laittaa Active moist kosteusvoide ja sen päälle Clearing Mattefier ja takuulla meikki on siisti ja kiiltämätön koko päivän. Edellyttäen tietenkin, että meikkivoide on laadultaan hyvä. Myös miehille Daily Microfoliant on mieleinen, koska se on niin nopea. Teini-ikäiselle Dail Microfoliant on myös hyvä ensimmäinen kuorinta-aine. En ole vielä koskaan kuullut kenenkään sanovan ettei olisi pitänyt Daily Microfoliantista. Aina sen teho ja nopea vaikutus on yhtä yllättävää ja mieleistä.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi19:25

    Minulle tuo taikajauhe on ollut todellinen apu. Olen leipomossa töissä ja on ainainen pöly ja hiki. Ennen ihoni oli todella epätasainen ja hikinäppyä pukasi kaiken kesää. Nyt kuorin joka aamupäivä työvuoron jälkeen eikä se ole yhtään liikaa.
    Olen aineen löytänyt ihan tämän blogisi kautta noin vuosi sitten enkä siitä luovu. Kiitos sinulle hyvästä blogista!

    Leipuri

    VastaaPoista
  2. Anonyymi15:27

    Minulla on aina silloin tällöin ruusufinni ihottuma ja yleensä käytän Dermalogican tuotteita. Voiko Daily mucrofoliantia käyttää jos on ruusufinni?

    Riina

    VastaaPoista
  3. Yleensä ruusufinniä sairastaville ei suositella mitään happo-tai entsyymikuorintoja ja siksi Daily Microfoliantinkin kanssa kannattaa olla varovainen. Sellainen kokemus minulla on asiakkaiden kanssa kenellä on ruusufinni, että Daily Microfoliantia kannattaa käyttää korkeintaan kerran viikossa niinä aikoina, kun ruusufinni ei ole akuutti. Silloin, kun käyttää antibiootteja akuuttiin ruusufinni ihottumaan ei missään tapauksessa kuorita. Ruusufinnihän kuitenkin saattaa olla pari vuottakin ihan oireeton ja silloin voi kuoria. Varsinkin talvella iho kuivuu ja hilseilee, niin kuorinnan tarvetta on. Mitään muuta Dermalogican kuorinta-ainetta en suosittele ruusufinni-iholle.

    Inkeri

    VastaaPoista