tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kolmenkymmenentuhannen lukijan raja rikki!

Kiitos teille kaikille, että olette mahdollistaneet tämän. Tänään 3.7-12 tuli täyteen kolmekymmentätuhatta käyntiä Purkkiarmeijan komentaja blogissa. Avasin tämän blogin 1.12.2011 eli olen kirjoittanut tätä hiukan vajaa puolitoistavuotta. Myönnän olevani ylpeä tästä saavutuksestani ja koska se on ihan teidän ansiota aion siitä lukijoita myös palkita.

Teillä on nyt MAHDOLLISUUS 20% ALENNUKSEEN VERKKOKAUPASSA. Tämä tarjous on voimassa 9.7-12 saakka ja tuotteet voit tilata joko verkkokaupasta, tai hakea suoraan hoitolasta. Alennus kohdistuu ainoastaan normaalihintaisiin tuotteisiin, kun tilauksesi ylittää 100€ rajan. Kun olet valinnut normaalihintaisia tuotteita vähintään sadalla eurolla maksaessasi kirjoita kohtaan alennuskoodi sana Blogitarjous. Kone laskee sinulle automaattisesti alennetun hinnan. Muistathan, että emme veloita postimaksuja tai toimitusmaksuja. Jos haet tuotteita hoitolasta kerro, että hyödynnät blogitarjouksen. Jos haluat uusia Youngblood meikkituotteita, joita ei ole vielä verkkokaupassa laita siitä viestiä sähköpostilla, niin kerron miten voit toimia.  Kaikissa muissakin kysymyksissä voit laittaa meille sähköpostia. Tämä tarjous ei myöskään toistu ainakaan ennen lokakuuta. Alennus kannattaa hyödyntää nyt, koska se on sen verran suuri ettei tätä mahdollisuutta ehkä tule enää toisten. Muista toimia ensi maanantaihin mennessä eli 9.7-12.

Olen tosi ilahtunut, että tämä blogi on palvellut kuluttajia. Alunperinkin halusin tehdä tästä vastaiskun kaikelle pinnalliselle humpuukille mikä liittyy kosmetologiaan ja kosmetiikkaan. Haluan jakaa todellista tietoa asiakkaille ja antaa myös kokemukseni suurempaan käyttöön, kuin pelkästään omille asiakkailleni. Toisaalta haluan pysyä myös ajanhermolla ja hyödyntää nykypäivän mahdollisuuksia esimerkiksi internettiä. Olen kokenut hämmästyttävän paljon vastustusta muilta yrittäjiltä ja kollegoiltani joiden mielestä tuhlaan aikaani ihan turhaan. Monen yrittäjän mielestä on täysin hyödytöntä ylläpitää blogia ja minua on myös varoitettu, että se voi olla vaarallista. Siinä yrittäjä saattaa sanoa jotain sellaista mikä voi koitua haitaksi. Miksi ihmeessä sellaisia kirjoittelisin enhän ole mitään ihmeitä möläytellyt suustanikaan yli kolmenkymmenen työvuoden aikana. Ei kirjoittamalla tehty asiakaskohtaaminen ole sen kummempaa, kuin juttelu asiakkaan kanssa hoitolassa. Näin pystyn antamaan asiakkaalle jo heti mielikuvan millaiseen hoitolaan hän on tulossa ja minkä tyyppinen ihminen on hänen kosmetologinsa. Sillä on hyvin suuri merkitys, kun asiakas etsii itselleen omaa kosmetologia.

Kiitos vielä kerran teille lukijani ja asiakkaani. Kertokaa blogista myös kavereillenne.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15:17

    Onnittelut Inkku!
    Ellet olisi puhunut yrittäjänaisten tapahtumissa niin paljon somesta ja blogeista en olisi ehkä koskaan löytänyt tätä blogien maailmaa. Vasta tämän blogin kautta aloin kiinnostua ihoni hoidosta ja tulin asiakkaaksesi, vaikka saman kaupungin yrittäjiä ollaankin. Nyt ihoni voi paremmin, kuin koskaan ja on kiva viihdyttää itseään näillä jutuillasi. Toivottavasti jaksat kirjoitella myös Hiirihelvetti blogiisi, kun kissojesikin jutut on niin kivoja.

    Naisyrittäjä

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista.

    Kyllähän minä aina välillä välitän meidän kattienkin juttuja Hiirihelvetissä, nyt se on ollut hiukan katkolla. Karvakorvat viilettää niin vauhdilla ulkoiluhuvilassaan, etteivät ehdi kirjoittamaan :)

    Inkku

    VastaaPoista