perjantai 13. heinäkuuta 2012

Povikuningatar

Kävin viime viikolla Siron alusvaateliikkeessä ja jäi taas tosi hyvä mieli. Kyllä meillä Hämeenlinnassa on hyvä, palveleva liiviliike. Siron omistaja Anne Kallio-Lehtimäki oli itse paikalla hymyilevänä kuten aina ja voin tunnustaa etten osaisi ostaa alusvaatteitani ilman Siron naisten ammattiapua.

Olen ollut aina hyvin suuri rintainen muuten pieneen kokooni nähden ja joutunut aina panostamaan hyviin liiveihin. Jo parikymppisenä lääkäri varoitteli, että voin joutua joskus tekemään rintojen pienennysleikkauksen niska-ja selkävaivojen takia. Onneksi en kuitenkaan ole koskaan kärsinyt niska-tai selkäkivuista. Isot rintani ovat kuitenkin tehneet minut aina lihavamman näköiseksi, kuin todellisuudessa olen. Siksikin hyvät liivit ovat olleet tärkeitä saamaan vartalon muodot oikeisiin suhteisiin. Nykyään, kun Suomessakin tehdään yli kymmenen tuhatta rintojen suurennusleikkausta myydään edelleenkin, joka naista kohden yhdet liivit vuodessa. Suurin osa liiveistä ostetaan marketeista ja usein jopa ilman sovitusta. Vielä siis tarvitaan tietoa ja neuvoja todella paljon.

On aivan turha mennä rintojen suurennusleikkaukseen ellei ole oppinut käyttämään kaikkia mahdollisuuksia mitä hyvät liivit nykyään suo. Pienirintaiselle löytyy topattuja liivejä ja jo pelkästään oikea mitoitus saa poven näyttämään runsaammalta. Itse olen mieltynyt sileisiin t-paitojen alle tarkoitettuihin liiveihin, koska tänä kesänä olen käyttänyt paljon ihonmyötäisiä puseroita ja en tykkää jos liivien pitsit kuultaa läpi. Muutenhan rakastan pitsejä,strasseja ja rusetteja. Käytän myös paljon korsetteja jotka tukevat myös vyötäröä, koska ei ole kiva jos t-paidan alta kuultaa vatsamakkarat. Korsettien ja bodyjen materiaalit ovat niin hyviä ettei ne ole kuumia tai kiristäviä edes kesähelteellä.

Uimapuku kannattaa myös aina ostaa kunnon liiviliikkeestä ja ihan rintaliivien kuppikoon mukaan. Mikään ei ole niin keljua, kuin se että uikkarit meinaa valua alas uidessa ja liikkuessa. Oikean kokoinen uimapuku pysyy päällä pitkälläkin uimamatkalla. Muista siis, että vartalosi tarvitsee hyvät alusvaatteet ja paljon vartalovoidetta ja aurinkosuojaa näin kesällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti