sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Suunympärysrypyille siloitusta!

Suunympäryksen alue on hankalin alue hoitaa koko kasvoissa. Melkein kaikki naiset alkavat harmitella ylähuulen ryppyjä jossain vaiheessa. Kasvojen ilmehtiminen ja se miten syö ja juo vaikuttaa todella paljon ylähuulen rypistymiseen. Kasvojen ilmehtiminen on kuitenkin asia jolle ihminen ei oikein mitään voi, vaan se on jokaisen perusolemuksessa.

Miehet eivät kärsi näistä suunympärysrypyistä koska heillä on partakarvat tukipylväinä ihon sisällä. Heillähän ei kasvojen alaosa ollenkaan veltostu ja rypisty niin kuin naisilla, koska partakarvat tukevat ihoa. Tietysti naiset jotka tupakoivat paljon ovat suurimmassa vaaravyöhykkeessä, mutta ei huulirypyt aina siitäkään johdu. Toisille taas tulee tummaa pigmenttiä ylähuuleen, niin että se näyttää ryppyisemmältä. Välttämättä itse ei edes huomaa, että ylähuulen iholla on pigmenttiläiskää, mutta kun se saadaan poistettua eron huomaa.

Silloin, kun ylähuulen rypyt alkaa vaivata ja tuntuu erityisen syviltä kannattaa aloittaa tehohoito. Siihen tarvitaan kolme tuotetta Daily Resurfacer(35kpl, 112€) kuorinta, Map-15 Regenerator ( 8g, 134€) tiiviste ja Renewal Lip Complex(43€) huulihoide. Samalla näitä aineita voi käyttää tehohoitona koko kasvoillekin, paitsi tietenkin huulivoide vain huulille. Daily Resurfacer kuorivaa, kosteuttavaa ja kiinteyttävää tehotiivistettä käytetään koko kasvoille ja ylähuuleen joka toinen, tai kolmas ilta. Map-15 Regenerator on jauhemainen tehoaine, jota levitetään suoraan erityisiin ryppykohtiin aamulla ja illalla. Kannattaa siis levittää suoraan ylähuulen rypyille ja vaikka silmänympärysryppyihin. Sitä voi myös sekoittaa hiukan kasvoille levitettävän voiteen joukkoon, niin se tekee kaikista Dermalogican voiteista ryppyvoiteen. Sitten huulille levitetään joka aamu ja ilta Renewal Lip Complex.

Tuo Renewal Lip Complex on monen asiakkaan suosikki ja samoin oma suosikkini. Laitan sitä aina yöksi ennen nukkumaan menoa, koska se on paras käyttämäni huulirasva. Näiden kolmen tuotteen yhdistelmällä alkaa takuulla tulla tuloksia kuukauden käytön jälkeen. Daily Resusrfacer hajoittaa lievää pigmenttiläiskää, mutta jos ylähuulessa on sitä paljon kannattaa käyttää Map-15 Regeneration sijalta ChromaWhiten Extreme-C:tä joka on myös jauhemainen tehoaine. Jompaa kumpaa jauhemaista tehoainetta kannattaa käyttää jatkuvasti ylähuulen juonteisiin, koska ne ennalta ehkäisee myös rypistymistä.

Kerron nyt jo tässä vaiheessa, että elokuun alusta lähtien Daily Resurfacer on tarjoushinnalla 89€, norm. 112€. Kannattaa siis odottaa pari päivää ennen, kuin ryntäätte sitä ostamaan.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi12:07

    Ylähuulesani on ryppyjä ja karvoja, joita toistaiseksi saan nyppimällä pois. Ajattelin kokeilla tuota Map-15 ainetta ryppyihin, mutta eihän se lisää karvoitusta?

    Viiksi

    VastaaPoista
  2. Voit ihan huoleti käyttää Map-15 Regeneration tuotetta. Mikään kosmeettinen aine ei lisää karvankasvua.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14:35

    Omasta kokemuksestani voin kertoa, että paras huulirasva on ollut tuo Lip Renewal Complex. Olen huulirasvan suurkuluttaja, koska ajan autoa todella paljon ja auton ilmastointi kuivattaa huulia ihan kamalasti. Ainoa jota ei tarvitse lisätä vartin välein on tuo Lip Renewal Complex.

    Ansu

    VastaaPoista
  4. Anonyymi16:02

    Kommentoin mieheni puolesta. Hän lukaisi kanssa tuon jutun, kun aina käy katsomassa onko Inkku kirjoittanut sotajuttuja. Hän ajaa autoa työkseen ja aikaisempina talvina huulet oli aivan riekaleina ja tosi kipeät. Nyt olen ostanut Lip Renewal Complexia hänelle jatkuvasti ja hän kehuu sen kaikille kavereilleenkin. Ensin hän kauhisteli hintaa, mutta kun huomasi vaikutuksen totesi sen olevan hintansa väärtin.

    Vaimoke

    VastaaPoista
  5. Anonyymi00:23

    Omasta kokemuksestani voin kertoa, että päätin viime kesänä päästä eroon viiksimäisestä maksaläiskästä ylähuulessa. Samalla ostin tuon huulirasvankin Lip Renewalin. Käytin Extreme-c jauhetta ylähuuleen koko syksyn. Se pikkupullohan riitti puoleksi vuodeksi, vaikka laitoin sitä vielä kosteusvoiteen joukkoonkin yöksi..
    Maksaläiskä vaaleni jo kuukaudessa lähes huomaamattomaksi. Jouluun mennessä ylähuuleni oli ihan huomattavasti sileämpi, sen huomasi jopa työkaverini jotka seurasivat kokeiluani. Ainakin minä olin enemmän, kuin tyytyväinen vaikutukseen ja helppoakin se oli. Jauhe leviää, jotenkin jänskästi niin sitä oli kiva käyttääkin.
    Tänä kesänä olen sitten suojannut Pure Lightilla ja nyt ei maksaläiskät vaivaa, tosin eipä tuota aurinkoakaan ole ollut näkyvissä.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi14:25

    Heippa! Jutussa mainitaan, että elokuun alusta Daily Resurfacer on tarjouksessa, mutta verkkokaupan puolella on vielä heinäkuun loppuun asti olevat kesätarjoukset vielä näytillä. Milloin verkkosivut päivittyvät eli tuleehan tuotetarjous myös verkkokauppaan myyntiin tarjoushinnalla?

    VastaaPoista