sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Verkkokaupan suosikki on Precleanse

Tutustuin vaihteeksi verkkokaupan tilastoihin ja ihan ylivoimaisesti myydyin tuote oli Precleanse8150ml 54€). Se ei sinänsä ole mikään ihme, koska se sopii ihan kaikille ja kaikki ihotyypit hyötyvät sen käytöstä. Näin kesällä tehokkaan puhdistuksen tarve lisääntyy ja sen näkee myös puhdistusaineiden menekin lisääntymisenä. Keväällä tuo rankka siitepöly ja katupölyaika lisäsi poikkeuksellisen paljon hyvän puhdistuksen tarvetta. Siitepölyä oli niin paljon ja se oli tahmeaa ja  ihoon tarttuvaa, niin tarvittiin tehokasta  puhdistusaineita.

Precleanse on esipuhdistusaine joka sopii kaikille ihotyypeille. Se on ohutta öljymäistä nestettä joka hierotaan suoraan meikin päälle, tai muuten likaiselle iholle. Öljyä pyöritellään hetki iholla ja sitten kostutetaan sormet ja hieraistaan iho läpi ja sitten vain huuhdellaan kasvot. Tuo öljymäisen tuntuinen aine on täysin vesiliukoinen ja jättää puhtaan tunteen iholle. Precleanse esipuhdistusaine irroittaa kaiken rasvaliukoisen meikin ja lian ja sen jälkeen on tarkoitus pestä iho ihotyypin mukaisella pesuaineella. Tätä sanotaan kaksoispuhdistukseksi ja se irroittaa hankalimmankin meikin ja lian kuivattamatta, tai rasittamatta ihoa.

Nekin asiakkaat, jotka kokevat öljymäiset tuotteet jotenkin epämiellyttäviksi ihastuu Precleanseen, koska se ei ole perinteinen öljy. Ihmiset jotka käyttävät paksua esiintymis-tai teatterimeikkiä työssään pitävät Precleansea ainoana oikeana puhdistusaineena. Sen päälle, kun käyttää Special Cleansing Geliä ( 500ml 60€, 250ml 42€) niin sen puhtaampaa ihoa ei enää saa. Kesä on myös kesäteattereiden aikaa ja muutama asiakas joka harrastaa näyttelemistä on ostanut koko porukkaa varten Precleansen ja Special Cleansing Gelin. Tuotteet ovat kyllä hämmästyttävän riittoisia, kun viime kesänä yksi teatteriporukka pärjäsi parinkymmenen esityksen ajan yhdellä Precleansella ja puolenlitran Special Cleansing Gelillä. Dermalogican varmaan kannattaisi lähteä mainoskeikalle Tampereen Teatterikesään.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi11:34

    Hei!

    Olen saanut pienen kokeilupakkauksen tuota Precleansea ja kysyisinkin onko todella tarkoitus, että se öljy hierotaan suoraan likaiseen ihoon ja meikin päälle? Tuntuu jotenkin iljettävältä laittaa paksua öljyä kaiken rasvan ja talin päälle.
    Toisena puhdistusaineena minulla on Dermal clay, sopiiko se precleansen kanssa yhdessä käytettäväksi?

    Janika K.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kysymyksestäsi. Kyllä se on todella tarkoitus, että hierot Precleansen suoraan kaiken lian ja meikin päälle. Myös silmämeikki liukenee siihen loistavasti. Dermal clay on oikein sopiva yhdistelmä Precleansen kanssa, jos sinulla on hiukankin rasvaisempi iho. Dermal clay sisältää puhdistavaa savea ja se poistaa hyvin öljyisyyttä iholta ja rauhoittaa finnejä.
    Se on myös raikkaan viileytensä takia loistava kesäajan puhdistusaine.

    Inkku

    VastaaPoista
  3. Heippa!

    yritin jo eilen vastata sinulle, mutta kone jotenkin poisti koko ajan vastaukseni. Yritetääs nyt uudelleen.
    Juuri niin kuuluu tehdä, eli hieroa Precleanse kaiken lian päälle. Sitten kostuta sormet veteen ja hieraise vielä kerran näin öljy emulgoituu maidoksi. Sitten vaan huuhtelet pois ja siinä viimeistään huomaat miten vesiliukoinen Precleanse on.
    Dermal clay on oikein hyvä puhdistusaine Precleansen kanssa. Dermal clay sopii hiukan rasvaisemmille ihoille ja siinä oleva savi imee ihotalia ja tekee ihanan raikaan ja puhtaan olon.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Jaaha, en kai taas osannut käyttää tätä tietotekniikkaa, kun äskeinen vastaus tuli kahteen kertaa.
    Vielä tuosta Precleancesta kerron sen verran, että monet herkkäihoiset miehet joilla on hyvin likainen työ käyttää sitä. Varsinkin atooppinen iho kärsii voimakkaista puhdistusaineista ja jos tekee työtä missä kasvot ja iho likaantuu todella tarvitsee kunnon puhdistusaineen. Precleansella lähtee kuulemma hyvin autokorjaamon pakokaasujen rasvat yms. eikä iho kuiva liikaa.

    VastaaPoista