lauantai 25. elokuuta 2012

Clearing Mattifier hoitaa yli kolmekymppisen finniongelmat

Clearing Mattifier on nyt myös tarjoustuotteena lokakuun loppuun saakka. Pakkauskoko on 40ml tuubi ja tarjoushinta on 55€, normaalihinta on 69€. Loppukesästä tätä tuotetta kaipaa jokainen jolle hiukankin tulee näppyjä, tai iho alkaa päivän mittaan kiiltämään. Clearing Mattifier on myös loistava meikinalustuote koska se siloittaa juonteita ja pitää meikin mattapintaisena.

Dermalogican Medibac hoitolinja tuli markkinoille neljä vuotta sitten ja se tehtiin nimenomaan yli kolmikymppisille rasvaihoisille ihmisille. Tuotteissa on monia mitkä toki sopivat ihan teini-ikäisillekin esimerkiksi Overnight Clearing Gel ( 50ml 68€). Tämä Clearing Mattifier on Medibac linjan myydyin tuote koska se sopii niin monelle ihotyypille. Clearing Mattifier voidetta voi käyttää sekä aamulla, että illalla rasvaisille kohdille hidastamaan talineritystä ja supistamaan huokosia. Jos iho on oikein öljyinen, tai helteisenä aikana Clearing Mattifier riittää yksinäänkin yövoiteeksi. Tuote on siitä ihana ettei se takuulla kuivata, vaikka hiltseekin rasvoittumista tehokkaasti. Noin parin kolmen viikon käytön jälkeen alkaa vaikutus näkymään ja ihon talin eritys vähenee.

Meikin alle Clearing Mattifier on rasvoittuvalle iholle ihanteellinen koska se siloittaa juonteita ja ryppyjä. Se on koostumukseltaan ihan erityinen ja sulaa ihon rakenteeseen samalla tavoin, kuin Barrier Repairkin. Samalla se hillitsee ihon öljyisyyttä ja pitää meikin mattapintaisena. Muutama asiakas on kysynyt mikä ero on Youngbloodin Mineral Primer meikinaluspohjusteella ja Clearing Mattifierillä. Niillä on erittäin suuri ero, vaikka kumpikin sopii meikin alle. Clearing Mattifier on ensisijaisesti hoitotuote ja sitä ei suositella kuivalle iholle. Mineral Primer on taas ihan meikin alle tarkoitettu ja sopii kaikille ihotyypeille. Mineral Primer myös estää kiiltelyä, mutta ei siinä määrin kuin Clearing Mattifier.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi14:43

    Hei,
    Kysymykseni ei liity nyt aiheeseen, mutta löysin netistä tällaisen tekstin Dermalogican Aguirrelta (naisen etunimen ehdin jo unohtaa):
    "Talvella kannattaa välttää vaahtoavia puhdistusaineita ja varsinkin saippuaa, sillä ne putsaavat ihon liiankin tehokkaasti. Rauhoittava puhdistusgeeli tai -voide puhdistaa lempeästi, Aguirre vinkkaa."
    Miten on Dermalogican special cleansing gelin laita, joka vaahtoaa? Kannattaisiko se vaihtaa talveksi hellävaraisempaan tuotteeseen?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kysymyksestäsi!
    Neuvossa on sekä oikeaa, että väärää tietoa. Yleensä muiden sarjojen, kuin Dermalogican geelit ja vaahdot kuivattavat ja niitä on syytä välttää talvella. Special Cleansing Gel ei missään tapauksessa kuivata ja normaalista sekaihoon päin olevalle iholle se sopii myös talvella. Jos haluaa hoitavamman ja jo itsessään kosteuttavan puhdistusaineen, niin silloin talveksi voi vaihtaa Ultra Calming Cleanseriin. Suomalaiset helposti käyttävät liian voimakkaita ja kuivattavia pesuaineita, joten on syytä miettiä millainen puhdistusaine on paras omalle iholle. Suomen talvi on niin raju, että todella harva ihotyyppi tarvitsee silloin voimakasta pesuainetta. Korostan vielä ettei mikään Dermalogican pesuaine ole kuivattava!

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi18:37

    Pakko kehua tuota Clearing Mattifieriä. Lähes viisikymppinen ihoni on vieläkin näppyläinen ja kiiltävä, mutta sitten Inkku neuvoi Mattifierin. Olen vuoden verran käyttänyt sitä aamulla ja illalla kasvojen keskiosaan ja sitten laitan Active Moistin päälle. Huokoset ovat supistuneet ja mustapäät vähentyneet. Luulin jo etten ikinä pääse eroon epäsiististä suurihuokoisesta ihosta, mutta muutos on ollut valtava. Tosin olen vaihtanut parin vuoden sisällä kaikki muutkin hoitoaineeni Dermaan. Selkein vaikutus kuitenkin on ollut Mattifier rasvalla ja se on myös riittoisa. Käytän tuota yhtä tuubia yli kolme kuukautta.

    Päivi

    VastaaPoista
  4. Anonyymi20:30

    Olenkohan käyttänyt väärin tätä Clearing Mattifieriä. Olen koko kesän käyttänyt sitä yksinään päivävoiteena ja sitten olen laittanut YB mineraalimeikin siihen päälle. Ihoni on hyvin öljyinen ja tuntuu epämiellyttävältä laittaa siihen monia tuotteita päällekäin. Yöksi olen käyttänyt Active moistia ja kevättalvella käytin Pure Night yövoideta. Talvellakin käytin pitkiä aikoja Clearing Mattifieriä päivävoiteena ja se tuntui ihan hyvältä.

    H.J

    VastaaPoista
  5. Ihonhoitosi kuulostaa ihan hyvältä. Jos kerran tuntuu siltä, että Clearing Mattifier riittää yksinään niin se on ihan mahdollista käyttää niinkin. Talvella suosittelisin sen kanssa kuitenkin jotain kosteuttavaa ainetta käytettäväksi ainakin suurimman osan viikkoa. Mitkään Medibac linjan tuotteet eivät kuivata ihoa, siksi niitä voi aikuinen ja pintakuivakin iho käyttää.

    Inkeri

    VastaaPoista