keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kiitosta ripsiseerumista

Olen suurella mielenkiinnolla seurannut omien ripsieni kasvua ja asiakkaitteni tuloksia Enourmous Lash ripsiseerumista. Elokuun alkupuolella, kun lähdin lomalle minulla kävi kasvohoidossa asiakkaani joka oli talvella aivan pulassa ripsien lähtemisen kanssa. Hänellä oli ollut yli vuoden ripsien pidennykset ja omat ripset olivat kuluneet ihan olemattomiksi. Ne mitä oli jäljellä yläripsistä olivat katkenneet ja lähes puolet ripsirajasta oli ilman ripsiä. Ikää asiakkaallani on yli kuusikymmentävuotta ja vähän pelkäsin kasvaako ripset enää kunnollisiksi. Yleensähän iän myötä ripset vähenee ja lyhenee muutenkin.

Asiakkaani aloitti kesäkuun alkupuolella käyttämään Enormous Lashia ja hän oli ottanut todella tunnollisesti sen käyttämisen. Hän oli alusta lähtien käyttänyt vähintään aamulla ja illalla. Viikonloppuisin ja niitä päivinä, kun ei ollut meikkiä hän oli lisännyt seerumin käyttöä kolmeen, neljään kertaan päivässä. Tulos olikin sitten sen vaivan arvoinen, ripset olivat ihan kunnossa. Olin aivan hämmästynyt koska nyt ripsiä oli koko rivi täynnä, niin kuin pitääkin. Ne olivat ihan tukevat ja myös kaarevat. Mitkään  pitkät ripset ne ei vieläkään olleet, mutta uskon niiden kasvavan vielä paljon.

Itse otin opiksi asiakkaastani ja laitoin koko lomani ajan eli melkein pari viikkoa useaan kertaan päivässä Enourmous Lashia. Sehän on niin helppo laittaa ettei se ole mikään vaiva, kunhan sen aina muistaa. Mielestäni ripseni ovat vahvistuneet ja tuuhentuneet ihan selvästi. Noin viitisenkymmentä asiakastamme on tähän mennessä ostanut tuon Enourmous Lash seerumin. Todella moni on ehtinyt jo kertoa kokemuksiaan ja kaikilla ketkä todella ovat seerumia käyttäneet on tuloksia tullut. Muutama on kuitenkin myöntänyt, että motivaatio ei ole riittänyt jatkuvaan laittamiseen. Se ei todellakaan riitä, että laittaa pari kertaa viikossa. Kukaan ei ole valittanut, että laittaminen olisi mutkikasta se on vain viitseliäisyydestä kiinni. Sitä vähän omallakin kohdalla pelkäsin, että en muista seerumia käyttää. Se on kuitenkin minulla sellaisessa paikassa, että näen sen aina pesulla ollessani, niin se tulee samalla laitettua.

Kukaan ei ole kertonut vielä ainakaan mistään ongelmista, koska niihin tietysti olemme varautuneet, kun silmä on niin herkkä alue. Itsellänihän meni alussa seerumia silmiin, kun laitoin sitä liian paljon. Se ei edes kirvellyt tuli, vaan öljyinen kalvo silmän pintaan ja se lähti huuhdellen pois. Kirvelystä ei ole kertonut kukaan eikä siitä, että aine olisi valunnut silmiin. Olemme Marin kanssa kehoittaneet jokaista käyttämään todella vähän seerumia, koska ihan pieni määrä riittää. Taitaa olla niin, että minä itse olin ainoa joka ei aluksi osannut ainetta käyttää ja hölväsin sitä ihan liikaa.

5 kommenttia:

  1. Kerron vielä, että Marin ripset ovat kasvaneet todella hyvin seerumin käytöstä. Nyt ne kuulemma otti jo aurinkolasien linsseihin kiinni mitä ei ole aikaisemmin tapahtunut. Eli seerumi todella toimii!

    Inkku

    VastaaPoista
  2. Anonyymi15:20

    En yleensä kirjoittele asioitani nettiin, mutta haluan kertoa omankin kokemukseni ripsiseerumista. En todellakaan uskonut, että vaikutus voisi olla näin huima. Olen käyttänyt seerumia nyt reilut pari kuukautta. Loppukesästä koin tuon saman, että ripset ovat niin pitkät, että ne ottaa kiinni aurinkolasien linsseihin. En siis halua valittaa, vaan olen huippuonnellinen:)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:46

    Ihan tyytyväinen olen ollut, kun opin lopulta käyttämään seerumia. Laitoin aluksi sitä ihan liikaa ja se valui silmiini. Silmäluomet turposivat ekan viikon, kun ainetta oli liikaa. Vaikka sanoit siitä, että tosi pieni hipaisu laitetaan, niin siltikin laitoin liian paljon aluksi. Nyt kun on löytynyt sopiva määrä, niin mielestäni ripseni on paljon vahvemmat.
    Tyttäreni on 14v. voisikohan hän käyttää ripsiseerumia?

    Nana

    VastaaPoista
  4. Hieno kuulla, että on hyviä kokemuksia. Kertokaa, vaan lisää. Kyllä 14vuotias voi käyttää ripsiseerumia. Tosin yleensä sen ikäisellä on jo itsestään hyvät ja vahvat ripset. Vasta ikääntyminen ja ripsien rasittuminen heikentää niiden kasvua ja laatua. Voi kuitenkin kokeilla miten paljon nuori saa hyötyä seerumista.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi18:41

    Olen hiukan epäröinyt tuon ripsiseerumin ostamista, koska miten se oikein toimii ripsivärin kanssa. Jos sitä käytetään myös aamuisin, niin miten meikkiä voi tehdä ja pysyykö ripsiväri?

    VastaaPoista