sunnuntai 12. elokuuta 2012

Power Rich hoitovoide saa kiitosta

Kirjoittelin jo heinäkuussa Power Rich hoitovoiteesta ja sen tehokkuudesta. Nyt olen saanut ihan uusilta asiakkailta palutetta ja kiitosta voiteen tehosta.

Power Rich ( 50ml 225€) hoitovoide on kaikista tehokkain Dermalogican vanhenevan ihon voide. Power Richin raaka-ainepitoisuus on aivan ainut kertainen, koska siinä on pelkästään vaikuttavia aineita. Power Rich on pakattu viiteen 10ml tuubiin ja siinä ei ole juurikaan säilytysaineita, vaan yksi tuubi avataan kerrallaan ja se kestää noin 1-2 viikkoa käytössä. Voide korvaa tehotipat, silmänympärysvoiteen ja yö-ja päivävoiteen. Se on siis todella helppo käyttää.

Pari uutta asiakastani käytti ensimmäisen pakkauksen tänä kesänä ja vaikutus oli hämmästyttävä. Kumpikin heistä oli jo viisikymmentä täyttänyt ja iho oli aika ohentunut ja kuiva. He eivät päässeet kesän aikana hoitoon, vaan keväällä tehtyä Nanolift hoitoa päätettiin jatkaa Power Rich voiteella kotona. Parin kuukauden käytön aikana kummankin iho oli vahvistunut aivan silminnähden. Kuivuudesta johtuva pintaryppyisyys oli myös selvästi vähentynyt. Toisella heistä oli paljon couperosaa poskilla ja se olikin syy hoitoon tuloon. Hänen punakkuutensa oli selvästi vähentynyt, koska Power Rich voide oli niin paljon vahvistanut ihoa.

Sain myös sähköpostia verkkokauppa asiakkaalta joka oli sairauden takia laihtunut 20kg parissa kuukaudessa ja nelikymppinen iho oli kurtistunut silmissä. Hän kiitteli kovasti tehohoidon vaikutusta. Kasvohoidoissa hän ei ollut käynyt, vaan hoiti ihoaan sähköpostilla antamieni ohjeiden mukaan. Hän käytti joka kolmas päivä Daily Resusfacer tiivistettä, joka kuorii, kosteuttaa ja kiinteyttää. Eli kuorinta tuli Daily Resurfacerista ja sitten joka aamu ja ilta Power Rich voidetta. Tämän lisäksi vain Ultracalming Cleanser ja Antioxidant Hydramist puhdistukseen. Tuntui tosi kivalta kuulla, että olin pystynyt vain sähköpostin kautta antamaan apua asiakkaalle.

Nämä asiakaskokemukset lisää taas tietämystäni ja osaan taas entistä paremmin suositella Power Rich voidettakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti