sunnuntai 19. elokuuta 2012

Power Rich on voiteiden kuningatar!

Tapasin muutamia Dermalogican kollegoitani ja puheeksi tuli Power Rich(50ml 225€) hoitovoide. Me kosmetologit itse käytämme sitä teemme sitten töitä Dermalogicalla tai emme. Nyt puheeksi nousi se, että miten hyvin se rauhoittaa punoittelevaa ja couperoottista ihoa yhdessä Overnight Repair Serumin( 98€) kanssa.

Jo viime talvena, kun Overnight Repair Serum tuli myyntiin, niin huomasin sen vaikuttavan todella hyvin myös herkälle punoittelevalle iholle. Sitä vaikutusta en edes osannut odottaa, koska Overnight Repair Serum on nimenomaan vanhenemista hidastava. Nyt kollegani kertoivat, että tulokset ovat olleet erinomaisia, jos asiakkaalla on ohut atooppinen iho jossa on couperosaa ja iho on jo rypistynyt. Tällöin Overnight Repair Serum yöksi ja Power Rich yöksi ja päiväksi on ollut helppo ja nopea apua.

Tuo punoittelu ja ohentuminen on ihan tyypillinen suomalainen ongelma. Meidän talvessa, kun ohut ikääntynyt iho alkaa kuivumaan, niin ilman muuta se punoittelee ja sitten syntyy jopa couperosaa. Se on ollut tähän asti aika vaikea ongelma hoidettavaksi ja on tarvittu useita hoitoaineita. Siksi onkin suuri helpotus, jos tuolla kahden tuotteen yhdistelmällä saadaankin apua. Jos kotihoitotuotteita on monia on aina se riski ettei asiakas jaksa, eikä ehdi niitä kaikkia käyttää. Mitä vähemmän on tuotteitta sitä varmemmin ne käytetään ja tulos on tietysti aina parempi. Suosittelen todella jo kaiken kokeneille, että käyttäkää vielä tämä yhdistelmä, niin apu iholle löytyy.

10 kommenttia:

  1. Anonyymi13:17

    Ostin viime keväänä Overnight Repair Serumin tuon Power Rich voiteen kanssa ja ihan oikeassa olit, että couperosa vähenee. Varsinkin talvella kärsin aina punakasta ihosta ja poskipäät suorastaan kihelmöi ulkoa tullessa. Olen aikaisimpina kertoina käyttänyt yksinään Power Rich voidetta ja sekin on ihan hyvä, mutta punakkuuten Overnight Serum oli ehdoton. Ja riittoisakin yhdistelmä se on, käytin niitä yli kaksi kuukautta.

    Punanenä

    VastaaPoista
  2. Anonyymi16:26

    En yhtään ihmettele, että kosmetologit itse käyttävät Power Richiä. Aloitin itse sen käytön pari vuotta sitten, kun tuntui vaihdevuosien aiheuttama ohentuminen ihan kamalalta. Voin sanoa, että minun iholla ohentuminen stoppasi siihen tai ainakin hidastui huomattavasti. Käytän sitä jatkuvasti yövoiteena ja päivävoiteena jotain muuta Dermalogicaa. Kiitos hyvistä vinkeistäsi.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:53

    Muistanko oikein, että olet sanonut tuon Power Richin käyvän myös silmienympärille?

    K.H

    VastaaPoista
  4. Power Rich käy myös silmienympärille ja sekin lisää helppoutta, koska ei tarvitse erillistä silmänympärysvoidetta.
    Vaihdevuosien tuomaan ihon ohentumiseen Power Rich on tehokkain Dermalogican tuote koska se nimenomaan vahvistaa ihoa. Estrogeenin vähentymisen suurin vaikutus on, että iho alkaa ohentumaan ja sitä pitää vastustaa ihonhoidoilla.

    Inkku

    VastaaPoista
  5. Anonyymi17:13

    Miten on voinko laittaa Power Richin päälle vielä Mineral Primer meikinpohjusteen? Tai entä tuo Sheer Tint värillinen päivävoide, sopiiko se Power Richin päälle. Käytän Power Richiä yleensä yövoiteena enkä ole kokeillut sitä meikin alle. Nyt syksyllä ajattelin, jos käyttäisinkin sitä yö ja päivävoiteena.
    Onko muilla lukijoilla kokemuksia miten Pover Rich toimii meikin alle?

    Riitta-45

    VastaaPoista
  6. Voit ihan hyvin käyttää Power Richiä meikin alla. Itse olen kuullut asiakkailtani ihan pelkästään myönteistä palautetta, jopa ihan rasvaihoisetkin pitävät Power Richiä hyvänä meikinalusvoiteena. Voit käyttää sen päällä sekä Mineral Primeriä, että Sheer Tintiä.
    Viimeistään siinä vaiheessa, kun alkaa sisälämmitys niin kannattaa käyttää Power Rich sekä yöllä, että päivällä. Se estää hyvin kuivan sisäilman haitta vaikutukset.

    Inkeri

    VastaaPoista
  7. Anonyymi17:43

    Hei,
    Olisin kiinnostunut tietämään mistä ikäluokasta lukien tuota age smart -sarjaa kannattaisi alkaa käyttämään ja sopivatko ne kaiken tyyppisille ihoille?

    VastaaPoista
  8. Age Smart sopii kaikille ihotyypeille koska linja sisältää useita erityyppisiä tuotteita joista voi valita mitä iho tarvitsee.
    Mitään selvää ikärajaa ei voi sanoa, koska ihon kunnosta riippuu paljon. Parikymppinenkin voi käyttää joitakin Age Smart linjan tuotteita, jos ihon kunto on huono sairauden, dietiin, stressin yms. jälkeen. Yleensä 30v. on sellainen raja, että sen jälkeen kannattaa pitää jotain Age Smart linjan tuotetta käytössä.
    Aloittaa kannattaa Multivitamin Thermofoliant kuorinnasta ja silmänympärysvoiteista Age Reversal Eye Complex olisi hyvä olla yökäytössä. Myös naamio Multivitamin Power Recovery Masque sopii minkä ikäiselle tahansa, nuorelle iholle käytetään vain harvemmin.

    Inkeri

    VastaaPoista
  9. Anonyymi18:48

    Haluaisin kokeilla Nanolift hoitoa ja tuota Power Rich voidetta. Olen nuorempana kärsinyt pahasta acnesta ja kymmenisen vuotta sitten söin Roacutane kuurinkin. Nyt alkaa neljäkymppiä lähestyä ja ihoni on punakka ja epätasainen, arpiakin on ihan riittämiin. Onko Nanolift vaikuttanut mitenkään tämmöisiin ongelmiin? Pelkään myös etten voi käyttää tuota kotihoitovoidetta Power Richiä, jos se rasvoittaa jo muutenkin öljyistä ihoani.
    Onko sinulla ollut asiakkaina näitä "vanhoja" acnetapauksia? En kuitenkaan haluaisi rypistyä vielä ja haluaisin tehdä vanhenemisen hidastamiseksi kaiken mitä kosmetologin avulla voi. Sopii nuo Age Smart tuotteet minun ihotyypilleni?

    Pia 37v.

    VastaaPoista
  10. Suosittelen lämpimästi sinulle Nanolift sarjahoitoa. Olen tehnyt juuri kuvaamasi kaltaisille ihoille Nanolift hoitoa ja erinomaisin tuloksin. Oikeastaan suurihuokoisella iholla hoitotulokset ovat vielä näkyvämpiä, kun kuivalla iholla koska hoito supistaa huokosia ihan näkyvästi. Rasvaisuus tasapainottuu myös ja jonkin verran jopa laakeat acnearvet mataloituu. Power Rich voide sopii myös rasvaiselle iholle ja sekin pehmittää arpikudosta. Nanolift hoidossa käytetään aina ihotyypin mukaiset hoitotuotteet joten sitä voi tehdä ihan millaiselle iholle vaan. Age Smartin tuotelinjassa on myös tuotteita mitkä sopivat rasvoittuvalle iholle ja hoidon yhteydessä teemme aina reseptin tuotteista mitä kotona kannattaa käyttää.Esimerkiksi Multivitamin Thermofoliant ja Resurfacer Cleanser toimii rasvaiselle iholle erinomaisesti.
    Tervetuloa hoitoon.

    Inkeri

    VastaaPoista