lauantai 6. lokakuuta 2012

Älä unohda kaulan ihoa

Kaula on kaikista ongelmallisin osa naisen kasvoista vanhenemisen kannalta. Miehillä parta pitää kaulan ihon tukevana, eikä se veltostu samalla tavoin, kuin naisilla. Tärkeintä on muistaa käyttää kaikki ne aineet mitä laittaa kasvoillekin, niin kaulalle myös. Aina, kun aloittaa aamu-tai iltapesun kannattaa ottaa puserot pois ja olla vaikka rintaliivisillään. Jos jättää puseron päälle sitä vaistomaisesti varoo eikä kaulaa tule hoidettua kunnolla.

Siinä vaiheessa, kun kokee kaulanihon ongelmaksi ja haluaa sitä erityisesti hoitaa niin tässä ohjeet sitä varten. Tarvitset kolme tehotuotetta ja näitä voit käyttää ihan koko kasvoillekin. Sen jälkeen, kun olet puhdistusmaidolla pessyt ihon, niin pyyhi siihen Daily Resurfacer( 35kpl norm.112€, NYT 89€) tehotiiviste ja taputtele suoraan iholle Map 15 Regeneration jauhe. Aamuisin pesun jälkeen käytä Extra Firming Booster ( 30ml 82€) ja levitä kasvoillesi käyttämä kosteusvoide myös kaulalle.

Usein kasvohoitoja tehdessäni näen, että kaulan iho on ihan huutavan kuiva ja ohentunut, vaikka kasvot onkin hyvässä kunnossa. Yleensä se johtuu siitä, että kaula joutuu todella suurelle rasitukselle. Kaiken talvea kaulaa hankaa huivit ja kaulukset mitkä imee kaikki kosteuden ihosta. Kesällä se taas joutuu alttiiksi auringolle, koska meikkiä harvoin levitetään kaulalle asti ja se on kasvoilla hyvä aurinkosuoja. Ellei käytä näitä erityisesti kaulalle tarkoitettuja tehoaineita, niin ainakin hoitovoiteet mitä laittaa kasvoille kannattaa laittaa kaulalle todella runsaana kerroksena.

Multivitamiini naamio on meidän asiakkaiden supersuosikki ja sekin kannattaa aina levittää kaulaan saakka. Nanolift kasvohoito ulottuu aina kaulan iholle asti ja nyt pakkasajan alussa kolmen kerran hoitosarja Nanoliftiä virkistää sekä kasvot, että kaulan ja ihon kotihoito on paljon helpompaa.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi18:49

    Onko Nanolift kasvohoitoa mahdollisuutta tehdä vain kaulalle. Itselleni kaula on tosi suuri ongelma ja uskoisin sen hoitoon tarvittavan monia kertoja, Jos kasvot jäisivät vähemmälle ja kaulaan panostettaisiin, niin hoidon hintakin olisi ilmeisesti pienempi?

    VastaaPoista
  2. Nanolift hoitoa voi hyvin tehdä sarjahoitona, vain ihon ongelmakohdille. Yleensä tehdään silmänympäryshoitoja tai kaulahoitoja.
    Meille on myös tullut juuri tänään uusi mikrovirtalaite jolla voimme tehdä lyhyempiä, ns.microzone hoitoja. Kerron tästä menetelmästä loppuviikosta lisää.

    Inkku

    VastaaPoista