lauantai 13. lokakuuta 2012

Apua punakalle iholle!

Suomalaisten yleisin ongelma tuntuu minun mielestäni olevan punoitteleva iho, joskus puhutaan couperosasta ja joskus pelkästä punakkuudesta. Ongelma on melkein pahempi  miehillä, kuin naisilla koska he eivät voi ihoaan peittää meikillä. Syy tähän meidän kansalliseen iho-ongelmaan on se, että olemme niin vaalea ja ohut ihoisia, että pienetkin verisuonet näkyvät läpi. Italialaisilla, tai espanjalaisilla saa olla aika voimakas couperosa ja sitä ei edes kanssaihminen huomio. Toisaalta meidän ilmasto on niin julma ja iho joutuu sellaisiin koettelemuksiin, että niistä on vaikea selviytyä ilman jälkiä.

Ymmärrän toki, että monelle voimakkaasti punakka iho antaa leiman viinan kanssa läträtystä viikonlopusta ja esiintyvälle ihmiselle se on kiusallinen tilanne. Posket myös kuumottelee ja kirvelee ja tuntuvat kovasti epämiellyttävinä, oikein pahassa mallissa oleva tilanne voi muuttua ruusufinniksi ja tarvitsee antibiootteja. Tilanne ei ole ollenkaan mikään pelkkä kosmeettinen haitta. Voin lohduttaa näitä kaikkia punakan ihon omaavia, että se punakkuus saadaan pois ja aika pienelläkin investoinnilla ja vaivalla. Helpointa on marssia kauneushoitolaan, mieluusti meille  ja saada kunnon hoitosuunnitelma omalle iholle. Ellei tämä ole mahdollista annan tässä yleisohjeita joista voitte sitten kysyä meiltä lisää sähköpostilla.

Yleensä ihon punakkuus lähtee alkuun liian voimakkaasta pesusta ja kosteuden ja suojavoiteen puutteesta. Vielä, jos mieliharrastukset liittyvät ulkoiluun ja ihoa ei koskaan suojata auringolta niin tilanne pikkuhiljaa pahenee. Naisilla meikin käyttö on erinomainen suoja ja silloin ihoa yleensä hoidetaan muutenkin paremmin. Yleensä pahin punoitusongelma on 35-45-vuotiailla miehillä ja naisilla ja siksi annankin ohjeet juuri heidän iholleen.

Puhdistukseen suosittelen aamuin illoin Special Cleansing Gel ( 500ml 60€, 250ml 42€). Meikkiä käyttävälle naiselle ja kuivemmalle miehen iholle olisi parempi Ultra Calming Cleanser ( 500ml 73€, ja 250ml 51€). Kumpikin puhdistusaineista ovat vesiliukoisia ja ne huuhdellaan helposti vedellä pois, mutta ne eivät kuivata. Dermalogican sarjassa ei ole kasvovesiä, vaan ne korvataan ihoa vahvistavilla hoitosuihkeilla. Ultra Calming Mist 177ml,51€)  on monen miehen suosikki tuote, koska se on helppo levittää sprayspullosta ja esimerkiksi saunan jälkeen rauhoittaa punoituksen pikaisesti. Hyvin kuivaihoisille suosittelisin vahvistavan seerumin Ultra Calming Serum Cocentrate ( 50ml, 86€) ja sen päälle suojavoiteeksi Barrier Repair ( 40ml 62€) siinä olisikin helppo päivittäinen ohjelma, joka poistaa pikkuhiljaa punakkuutta ja estää sen syntymistä.

Erittäin voimakkaaseen punoitukseen ja jo ihan couperosaiholle tehokkain voide on Redness Relief sk 20 ( 40ml 68€). Se on väriltään vihreää mikä jo itsessään hillitsee punakkuutta ja hiukan peittää. Kuiva ihoinen voi laittaa Redness Relief voiteen muiden Dermalogican kosteustuotteiden päälle, mutta yleensä miehet tykkäävät käyttää sitä ihan yksinään. Vihreä väri neutralisoituu ihoon, kun voide on ollut iholla noin vartin verran. Voide on loistava ulkoilevan ihmisen tuote, koska siinä on myös aurinkosuoja 20. Redness Relief on ihan lääkemäisesti toimiva tuote ja tällä hetkellä tehokkain kosmetiikkamaailman ase couperosan hoitoon.

Silloin, kun on kyse voimakkaasta couperosasta ja ihotaudista nimeltään ruusufinni, niin parasta on keskustella asiasta ihotautilääkärin kanssa. Nämä antamani ohjeet koskevat lähinnä sitä vaihetta, kun sairaaloinen tila ei ole vielä syntynyt. Punakkaa ihoa kannattaa hoitaa kosmetiikalla ennen, kuin tilanne pahenee.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi16:32

    Kerron avomieheni puolesta kokemuksia Redness relief voiteesta. Se on todella toiminut lääkemäisesti mieheni jo vuosia kestäneeseen pahaan couperosaan. Ilmeisesti siinä on jo välillä ollut ihan ruusufinniä, koska pahimmillaan siihen ilmaantuu pieniä märkäpäitä. Lääkäriin en ole häntä saanut, mutta olen yrittänyt auttaa häntä blogistasi saaduilla opeilla. Olemme useampaan kertaan tilanneet aineita verkkokaupastanne ja kiitos hyvästä palvelusta ja näytteistä.
    Hän aloitti ihon hoidon noin vuosi sitten ja hankki heti tuon Redness relieff voiteen ja ultra calming mistin. Voide on ollut käytössä pelkästään päivisin ja noin kuukauden käytön jälkeen tulokset alkoi näkyä. Saimme myös näytteiksi Overnight repair serumia ja ensiksi hän käytti ne, mutta sitten tilattiin oikea koko, koska se auttoi myös. Eli tuo voide jo yksinään ja hoitosuihke rauhoitti hyvin, mutta vielä parempi oli tulos, kun yöksi laittoi Overnight repair serumin. Tuotteet ovat olleet helppoja miehenkin käyttää, vaikka ensin Redness reliefin vihreä väri tyrmistytti. Sitten, kun huomattiin miten hyvin se häivytti punoitusta ja vihreys katoaa täysin noin vartin kuluessa levityksestä, niin voide on ollut tosi helppo käyttää.

    Juhan avovaimo

    VastaaPoista
  2. Anonyymi19:23

    Sen verran kerron omia kokemuksiani, että Olen sairastanut ruusufinniä ainakin parikymmentävuotta ja syönnyt melkein puolen vuoden välein antibiootit siihen. Nyt olen käyttänyt tätä Redness Relieff voidetta parisen vuotta ja en ole sinä aikana tarvinnut antibiootteja. Nyt tietysti pitää koputtaa puuta eikä kehuskella, mutta nämä Dermalogican tuotteet ovat muutekin toimineet ihollani hyvin. Tuo Redness Relief voide on myös meikin alla oikein hyvä, koska meikki ei lähde yhtään kiiltämään, eikä valumaan.
    Osaatko kertoa milloin Redness Relief tulee tarjoukseen?

    H.T

    VastaaPoista