perjantai 26. lokakuuta 2012

Hyödynnä Pure Night tarjous

Tämän hetken tarjoustuotteet ovat voimassa 15.11-12 saakka eli reilut parisen viikkoa vielä. Erinomainen hoito-ja ryppyvoide yhdistelmä on Map 15 Regeneration ( 134€, NYT 105€) ja Pure Night voide ( 110€, NYT 89€). Säästät 50€ ostamalla ne nyt.

Pure Night hoitovoide kuuluu ChromaWhite hoitolinjaan, joka on tarkoitettu kirkastamaan ja tasoittamaan ihon väriä. Pure Night toimii Suomen ilmastossa tosi hyvin kahdenkymmenenneljän tunnin voiteena, sitä voi siis käyttää sekä aamulla, että illalla. Se myös sopii lähes kaikille ihotyypeille ja yli 25-vuotiaille. Ainoastaan superkuiva iho tarvitsee Pure Nightin lisäksi vielä, vaikka Skin Hydrating Boosterin ( 30ml 93€). Pure Night imeytyy oikein hyvin ja on sopiva myös meikin alle. SkinPerfect Primer toimiin hyvin Pure Nightin kanssa, koska se tuo päiväksi lisäsuojaa ja sitten kevättalvella tarvittavan aurinkosuojan. Pure Night on oikeastaan aika välttämätön käyttää näin kesän jälkeen, koska kaikilla yli 40-vuotiailla aurinko aiheuttaa epätasaista väriä. Ikä tekee sen, että ihon pigmentti on epätasaista ja siihen tarvitaan tasoitusta.

Map 15 Regeneration on taas ihan ainutkertainen tuote mitä ei millään muulla ihonhoitosarjalla ole. Sen raaka-ainepohja on patentoitu ja se on tehokkain tuote suun ja silmänympärystän syville juonteille. Map15 Regeneration on aivan poikkeuksellisen riittoisa, vaikka se on ihan pieni pullo ainetta siitä riittää lähes puolivuotta. Map 15 Regeneration on puuterimaista ainetta, joka sulaa iholle silkkimäiseksi nesteeksi ja imeytyy saman tien. Kannattaa tehdä niin, että levittää ensin sitä suoraan suunympärys ja silmänympärys juonteisiin ja sitten lisää puuteria pienen määrän Pure Nightin joukkoon. Näin Pure Night voiteesta saadaan tehokas ryppyjä ehkäisevä ja siloittava voide. Map 15 Regeneration sopii parhaiten yli 30-vuotiaille.

Kun tilaatte verkkokaupasta kannattaa, muistaa ettei meillä mene posti-tai toimituskuluja. Tarjoustuotteet on näkyvillä verkkokaupassa. SkinPerfect Primer ja Enourmous Lash ei ole vielä verkkokaupan valikoimissa, mutta niitä voi tilata laittamalla meille sähköpostia, osoite: info@kauneushoitolainkeri.fi

6 kommenttia:

  1. Anonyymi11:37

    Hei,

    Voiko tuota Pure Night -voidetta laittaa toisen kosteusvoiteen päälle ja toimiiko se myös silloin ihoa kirkastavasti?

    Ostin Pure Nightin ja olen käyttänyt sitä iltaisin overnight skin recovery seerumin päällä. Mutta tämä yhdistelmä ei selvästikään riitä, koska jo puolen tunnin päästä ihoa kiristää sen verran, että on pakko laittaa vielä päälle jotain toista voidetta (skin smoothing cream tai intensive moisture balance).

    Voinko siis laittaa tuon Pure Nightin vaikka skin smoothing creamin päälle, toimiiko samallatavalla?


    T:Heidi

    VastaaPoista
  2. Pure Night on aika kevyt kosteusvoide ja kuivaihoinen tarvitsee sen kanssa muutakin. Tee mieluummin niin päin, että laitat ensin Pure Night voiteen, että sen kirkastava vaikutus imeytyy hyvin ja sen päälle Skin smoothing Creamin. Tehotipat esim. Overnight repair serum ovat sellaisia rakenteltaan, että ne imeytyy syvempään kudokseen jättämättä mitään ihonpintaan. Niiden läpi kaikki voiteiden vaikutukset imeytyy. Jos taas laitetaan kaksi voidetta päällekäin, niin alimmainen vaikuttaa parhaiten.
    Kokeile laittaa paksumpi kerros Pure Night voidetta, jos sitten kosteutus olisi riittävä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi15:26

    Olen tähän asti sekoittanut tuota Dermalogican Treatment Foundation meikkivoidetta Intensive moisture balanceen, kun olen halunnut hiukan kevyempää väriä. Voiko tuon Pure nightin joukkoon sitä sekoittaa, vai onko se liian paksua siihen. Haluaisin voiteen mitä voisin käyttää aamulla ja illalla ja olisi kiva kokeilla muutakin tuota Intensive moisture balancea, vaikka se onkin ihan hyvin toiminut.

    VastaaPoista
  4. Pure NIght voiteeseen voi ihan samalla lailla sekoittaa eri aineita, kuin Intensive Moisture Balanceenkin. Esimerkiksi tuo aurinkoboosteri toimii oikein hyvin Pure Night voiteen joukossa.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi20:05

    Kysyisin tuosta Overnight Repair Serumista, että miten se toimiin Pure Nightin alla. Se, kun on niin öljymäinen , niin onko siitä Pure Nightin pigmenttiä vaalentavasta vaikutuksesta mitään hyötyä, imeytyykö se vielä Overnight Repair Serumin läpi?
    Olen kovasti tykännyt siitä seerumista ja haluasin alkaa sitä nyt käyttämään, mutta minulla on melkein täysi purkki Pure night voidetta, enkä raaskisi nyt ostaa muuta yövoidetta.

    Tiina

    VastaaPoista
  6. Voiteet imeytyvät kaikkien seerumien ja boosterien eli tehotippojen läpi. Näiden tehotippojen rakenne on aina sellainen, että voiteiden vaikutusaineet pääsevät myös vaikuttamaan. Tehotippojahan ei koskaan käytettä yksin, vaan niiden päälle laitetaan aina voide, niin voiteen vaikutukset pitää myös imeytyä.

    Inkeri

    VastaaPoista