maanantai 1. lokakuuta 2012

Onko tämä tottakaan: Skinperfect Primer SPF 30 !!!

Kyllä Dermalogica taas on kehittänyt jotain täysin tavallisesta poikkeavaa. Tulin juuri uuden Skinperfect primer -tuotteen lanseerauskoulutuksesta, enkä oikein tiedä, mistä tässä nyt suu vaahdossa aloittaisin. Ihan aluksi voin tietenkin jo sanoa, että kaikki aikaisemmat primerit ja mitkä-lienee-BB-voiteet, voi surutta heittää romukoppaan. Jos ei raatsi roskiin heittää, niin ainakin ne voi siirtää kaapin perälle siksi aikaa, kun Derman tuote on käytössä. Luultavasti Derman primerin jälkeen on kuitenkin vaikea palata vanhaan eli voipi olla, että vanhat menevät roskiin joka tapauksessa : )

Skinperfect primer on vähintään 3 tuotetta yhdessä: sillä saat ensinnäkin säteilevän hehkuvan, tasaisen ihonsävyn. Toiseksi se antaa näkymättömän aurinkosuojan, ja nimenomaan fysikaalisen suojan (ei kemiallisia aurinkosuoja-aineita, jotka saattavat ärsyttää ihoa). Suojakerroin on 30, eikä siitä jää minkäänlaista "kalkkimaista valkoista" kalvoa iholle. Kolmanneksi se on HOITOAINE! Se sisältää tehokkaita peptidejä, jotka taistelevat ihon ikääntymistä aiheuttavia biokemiallisia laukaisijoita vastaan.

Tätä hoidollista puolta Dermalogican tuotteissa ei voi liikaa korostaa. On olemassa meikinalustuotteita, jotka parantavat ihon väriä, mutta eivät hoida ihoa, vaan saattavat jopa sisältää vahamaisia täyteaineita, jotka tukkivat ihoa. Toisaalta on primereita, joita mainostetaan "hoitavina", mutta kosmeettinen lopputulos on epätasainen tai kalkkimainen. Dermalogican lähtökohta on aina ihon TERVEYS. Tämä tuote on sisällytetty age smart-linjaan, mutta se ei tosiaankaan ole ikäsidonnainen. Jo aivan parikymppinen voi käyttää Dermalogican primeria. Sitä voi ajatella vaikka aivan ensimmäisenä ikääntymistä ehkäisevänä aineena jo pelkästään aurinkosuojan takia. Sehän on nuoren ihon tärkein "ryppyvoide": jotain, jossa on suojakerroin.

Voi siis täysin yleistäen sanoa, että kaikki voivat käyttää tätä. Ja aivan loistava tuote on niille, jotka eivät halua käyttää meikkiä. Tätä voi aivan vapaasti käyttää kosteusvoiteen päällä, mutta meikki ei ole mikään välttämättömyys tämän tuotteen kanssa. Jos mietit omia hoitorutiineitasi, niin pesun jälkeen käyttöjärjestys menisi tähän tapaan: hoitosuihke, boosteri, silmänympärysvoide, kosteusvoide/hoitovoide, tarvittaessa barrier repair ja lopuksi Skinperfect primer.

Heti, kun pääsin koulutuksesta kotiin, oli pakko pestä vanhat meikkipohjat pois, laittaa kosteusvoide uudestaan ja päälle tämä loistava uusi primeri päälle. Voin kyllä sanoa, etten kaivannut meikkivoidetta ollenkaan. Ja tämä tuote käy siis myös silmänympärysvoiteen päälle sekä tietenkin myös hehkeän iltameikin pohjaksi. Brilliant!

Dermalogica käyttää tästä tuotteesta selitystä "hoitava tehopohjuste". Sitä se todella on. Iho näyttää tasaiselta, sädehtii luonnollisesti ja taittaa valoa. Raaka-aineina on käytetty esim. luonnon maamineraaleja ja hydrolysoitua helmijauhetta, jotka tasoittavat epätasaista ihon sävyä ja lisäävät heleyttä. Pääsin tässä kehumisessa vasta alkuun, mutta laitamme Inkerin kanssa lisää tietoa aivan varmasti pikapuoliin.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi19:16

    koska tätä tuotetta saa teidän verkkokaupasta ja mikä sen hinta tulee olemaan?

    VastaaPoista
  2. SkinPerfect Primer maksaa 77€ ja se on pakattu 22ml tubiin. Tuo yksi tuubi kestää päivittäisessä käytössä 2-3 kk.
    Yritän saada Primerin mahdollisimman pian verkkokauppaan, ainakin parin viikon kuluessa. Tuotetta voit kuitenkin tilata sähköpostilla suoraan meiltä. Sähköposti on info@kauneushoitolainkeri.fi.

    Inkku

    VastaaPoista
  3. Anonyymi13:52

    Olen ostanut tätä SkinPerfect Primeriä jenkeistä kesällä ja se tuntui siellä olevn kaikkien tuttujeni suosikkituote. Ilmeisesti moni naistenlehti oli valinnut sen "vuoden tulokkaaksi" yms. Omakin kokemukseni on etten ole koskaan käyttänyt mitään vastaavaa. Olin elokuussa Pataylla kuukauden verran ja aurinko paahtoi ja kadut olivat sumuiset pakokaasuista. Ensimmäistä kertaa sellaisessa maassa meikkini pysyi siistinä, eikä iho rasvoittunut eikä tukkiintunut.Käytin sen Dynamic Skin Recoveryä ja nuo kaksi aurinkosuojallista tuotetta suojasi auringolta loistavasti, vaikka purjehduspäiviäkin vietimme.
    Ensimmäistä kertaa voin sanoa kosmetiikasta, että tästä tuotteesta en luovu.

    VastaaPoista