torstai 22. marraskuuta 2012

Ehdotuksia Joulun avaus ostoksille!

Annan hiukan vinkkejä mitä kannattaa ostaa ja parhaiten hyödyntää meidän Joulun avaus tarjoukset. Kaikista normaalihintaisista Dermalogican ja Youngbloodin tuotteista saat 20% alennuksen ja ostaessasi yli sadalla eurolla saat lahjaksi Overnight Rescue pakkauksen. Tuo pakkaus on ihan oikeasti tarpeellinen ja sen kokoinen, että niistä tuotteista ehtii tulla jo vaikutustakin. Se on oikeastaan "ihon pelastuspakkaus Suomen talvessa" ja kaikki yli 30v. hyötyvät siitä todella paljon ja kuivaihoiset nuoremmatkin.

Ostosehdotus 25v. pintakuivalle rasvoittuvalle iholle: Osta Special Cleansing Gel ( 250ml) tarjouspakkaus, jonka hinta on 42€ ja saat kaupanpäälle 30ml Precleanse alkupuhdistusainetta ja 22ml Prep Scrub kuorintaa. Osta kosteusvoiteeksi Active moist 50ml hinta 55€, sitä voit käyttää yöksi ja päiväksi. Rasvoittumista hillitsemään olisi hyväksi Clearing Mattifier (40ml, 69€), jota voit laittaa öljyisiin kohtiin aamuin illoin ja sen päällä voi käyttää Active moist kosteusvoidetta. Active moist ja Clearing Mattifier maksaa 20% alennuksen jälkeen 99€ + Special Cleansing Gel tarjouspakkaus 42€.  Kaikki yhteensä 141€ ja käytät näitä tuotteita vähintään pari kuukautta. Lahjaksi vielä saat Overnight Rescue pakkauksen jonka arvo on 84€ ja sen voit antaa, vaikka äidille joululahjaksi.

Ehdotus jo kolmenkympin ylittäneelle sekaiholle voisi olla seuraavan kaltainen. Puhdistukseen sopisi Ultra Calming Cleanser ( 500ml 73€) ja hoitosuihkeeksi Antioxidant Hydramist ( 150ml 62€) ihon vanhenemistakin pitäisi jo ajatella niin tehoaineeksi yökäyttöön olisi loistava Multivitamin Power Concentrate ( 45kpl, norm 90€, nyt 68€). Kosteusvoiteeksi sopisi Skin Smoothing Cream ( 100ml 80€) ja siinähän on tarjouspakkaus missä kaupanpäälle tulee Daily Microfoliant kuorinta ja Solar Booster. Silmänynpärysvoiteeksi suosittelen Multivitamin Power Firm ( 15ml 70€)tuotteet, joka sopii myös suunympärille. Normaalihintaisten ostosten hinnaksi tulee 20% alennuksen jälkeen 164€ ja sitten nuo tarjoustuotteet maksavat yhteensä 148€. Eli yhteensä 312€ ja kun saat vielä tuon Overnight Rescue pakkauksen, niin siinä on esimerkiksi Age Reversal Eye Complex hyvä ryppyvoiden silmien ympärille yöksi.

Sitten yli viisikymppinen tarvitsee aina kosteutta ja elvytystä ja tehokkaat tuotteet estämään ihon ohentumista. Puhdistukseen suosittelen Ultra Calming Cleanser ( 500ml 73€) ja hoitosuihke Antioxidant Hydramist ( 150ml 62€). Elvyttävä tehotiiviste yöksi olisi ihanteellinen Overnight Repair Serum ( 98€) ja sen kanssa tehoryppyvoide Power Rich joka käy yö-ja päivävoiteeksi ja silmien ympärille ( 50ml norm. 225€, nyt 175€). Naamio ja kuorinta tehostaa hoitoa ja ne on hyvä käyttää kaksi kertaa viikossa. Naamioksi vanha tuttu Multivitamin Power Recovery Masque ( 75ml, 68€) ja kuorinnaksi kannattaa ottaa Multivitamin Thermofoliant tarjouspakkaus ( 81€) siinä on kaupan päälle matkakoot puhdistusmaitoa ja kasvovettä.  Normaalihintaiset tuotteet maksavat 20% alennuksen jälkeen 246€ ja tarjouspakkaukset 256€ eli yhteensä 502€.  Näillä sitten pärjäätkin monta kuukautta, ensin loppuu varmaankin hoitovoide, koska Power Rich yleensä riittää noin 6-10 viikkoa. Lahjaksi saat Overnight Rescue pakkauksen ja sen voit käyttää itse tai antaa lahjaksi.

Tässä vain muutama esimerkki. Tule käymään niin suunnitellaan sinulle sopiva ja hyvän hintainen kotihoito-ohjelma.

1 kommentti:

  1. Anonyymi20:50

    Huh, kyllä pitää olla aika varakas ihminen, että voi ostaa kaikki nuo purnukat! Minä en ainakaan pystyisi. Toisaalta en ole koskaan käyttänyt yövoidetta, silmänympärysvoidetta olen kokeillut. Mutta jotenkin tunnun pärjäävän pelkällä kosteua- ja meikkivoiteella. Ja ihan vain Lumenen, hinta on minulle juurikin sopiva. Olen ollut nuorena hyvin onneton aknestani. Se vaikutti paljon koko nuoruuden ihmissuhteisiin, ei sitä usein muistakaan onneksi enää. Silloin ei paljon lohduttanut, kun sanottiin, että sitten vanhempana sinulla ei ole niin kuiva iho kuin yleensä. En tiedä sitten, onko se niin? Olen kyllä herkkäihoinenkin, mutta nyt, 58-vuotiaana on kasvojeni iho parhaassa kunnossa sitten lapsuuden!

    En ole ikinä tupakoinut, ruokailutottumukset nyt ovat sitä ja tätä, enkä kyllä kamalasti ulkoilekaan. Ei ole juurikaan rypppyjä, monet ikäiseni työtoverini ovat paljon ryppyisempiä - no he ovatkin suurin osa laihoja :)

    Elämässäni on ollut niin paljon sairauksia, ettei tämä nyt tosin hirveästi lohduta, kunhan totean:)

    Hyvää joulun odotusta kaikille, luen kyllä tätä blogia nyt kun löysin!

    t. Mimoosa

    VastaaPoista