tiistai 20. marraskuuta 2012

Joulukiireitä!

Nyt meinaa blogi jäädä vähemmälle päivitykselle, koska joulukiire on iskenyt hoitolaamme. Kyse ei siis ole siitä etteikö kirjoitusaiheita ja ideoita olisi, vaan ajanpuute hiukan vaivaa. Onneksi ei kauaa, torstaina olemme valmiina ja joulu saapuu firmaamme.

Hämeenlinnassa on koko kaupungin joulun avaus 23.-24.11 ja myös meidän hoitolamme osallistuu siihen täysillä. Perjantaina 23.11 hoitola on auki kello 10.00-21.00 ja lauantaina kello 10.00- 15.00. Näinä päivinä emme tee hoitoja, vaan olemme vapaana neuvomaan asiakkaita ihonhoidossa. Meillä on myös aivan loistavia tarjouksia joita ei kannata sivuuttaa. Kaikista normaalihintaisista Dermalogican ja Youngbloodin tuotteista saa 20% alennusta ja se on jo todella tuntuva alennus. Olemme todella panostaneet tähän viikonloppuun, koska haluamme kiittää asiakkaitamme kuluneesta vuodesta.

Esillä on myös Dermalogican joulupakkauset joissa on tuntuva hintaetu. Meikkejäkin on tarjoushinnalla ja Youngbloodille on tullut vielä muutama uusi väri joita kannattaa tulla katsomaan. Pitäkää mielessä, että kaupungilla ollessanne poiketkaa myös hoitolassamme. Kaikki alennukset ja tarjpukset ovat voimassa myös verkkokaupassa eli yhtä hyvin haluamme kiittää verkkokauppa asiakkaita. Alennus on verkkokaupassa voimassa perjantaina 23.11 klo 01 lähtien ja loppuu lauantaina 24.11 kello 24.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti