lauantai 24. marraskuuta 2012

Joulun avaus saa vipinää hitaaseen Hämeeseen!

On aivan ihana, että tämä yrittäjien yhteinen joulunavaus tapahtuma on onnistunut. Naapuri yrittäjät ovat kertoneet, että väkeä on ollut riittämiin ja niinhän minäkin eilen kirjoittelin. Myös tämä lauanatai aamu on alkanut vauhdikkaasti ja selvästi miehet ovat lähteneet liikkeelle hankkimaan lahjakortteja kauneushoitolaan.

Nyt on myös hyvä hetki esitellä meikkejä, koska esimerkiksi huulipunat näkee parhaiten, kun ne levitetään huulille ja nyt me sen voimme tehdä. Huulipunastahan meillä on huipputarjous. Normaalisti huulipuna maksaa 31€, mutta nyt saa huulipunan ja Essie kynsilakan yhteishintaan 35€. Vähennämme kynsilakkojen varastoa, koska siellä on myös viime talvisia ja kesäisiä värejä.

SkinPerfect Primeriä olen myös saanut pienen erän myyntiin eilen iltapäivällä ja ne ketkä ovat sitä varanneet voivat hakea sen nyt. Muutamia jää varausten ylitsekin, eli jos tulette lauantai aamusta niitä saattaa vielä riittää. Joka tapauksessa niitä tulee ensi viikon lopulla lisää ja toimitukset alkaa olla normaaleja vuoden vaihteen jälkeen.

Käykää katsomassa kivoja tuotteita joululahjoiksi tai itsellenne. Otamme myös ajanvarauksia vastaan. Oman ajanvarauskirjani tilanne on aika täyden tuntuinen, ennen uutta vuotta on noin 4-6 aikaa enää vapaana. Marilla löytyy niitä hiukan helpommin. Muistakaa myös, että Mari on aivan loistava työntekijä ja kosmetologi. Hän on 13v. ollut työssä minulla ja hänen työnsä laatu on erinomainen. Minulle on vain kolmessakymmenessä vuodessa ehtinyt kertyä niin paljon asiakkaita.

Poiketa kannattaa siksikin, että annamme mielellään näytteitä ihotyyppinne mukaan kokeiltavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti