maanantai 5. marraskuuta 2012

Nyt tarvitaan Precleansea!

Tähän vuoden aikaan kannattaa hyödyntää esipuhdistusaine Precleansen ( 150ml, 54€) edut. Lisäämällä kotihoito-ohjelmaan, vaan tämän yhden tuotteen saa talvi-ihonsa voimaan paremmin. Precleanse on tuote mikä sopii kaikille ihotyypeille ja jokainen iho hyötyy siitä omalla tavallaan. Kaikilla se nopeuttaa ihonhoitoa iltaisin, kun sillä saa silmämeikinkin todella hyvin pois.

Kuivaihoiset ja pinnaltaan kuivat, tai hilseilevät ihot hyötyy Precleansen hyvä laatuisista kasvisöljyistä. Olen ehkä liian voimakkaasti korostanut Precleansen tehoa rasvaisuuden hoidossa, että nämä kuivan ihon hyödyt ovat hiukan unohtuneet. Precleanse sisältää todella ohuita ja vesiliukoisia kasviöljyjä joilla on vahvistava ja hoitava vaikutus kuivalle iholle. Se myös tuntuu todella hyvältä, kun kuivalle ja kireälle iholle levittää öljyisen puhdistuksen. Precleanse puhdistaa parhaiten rasvamaista likaa ja kuivallakin iholla sitä on. Kuivalla iholla ei ole ihon itse erittämää talia, mutta pakokaasuissa, ruuanlaitosta yms. tulee sisäilmaan paljon rasvaliukoisia aineita. Meikki liukenee myös parhaiten Precleanseen ja se onkin tosi helppo meikinpoistaja. Kuivalle iholle Precleansen jälkeen voi käyttää joko Ultra Calming Cleanseria ( 500ml 73€, 250ml 54€) tai Essentiel Solutionia ( 500ml 60€, 250ml 42€).

Ravaisella iholla Precleanse parantaa oleellisesti puhdistustulosta. Pidän Precleansea ihan välttämättömänä rasvoittuvalle iholle kaikkina vuoden aikoina koska se sulattaa rasvaa kuivattamatta ihoa. Aina on tiedetty, että rasva liukenee toiseen rasvaan parhaiten. Precleansessa tämä tieto on hyödynnetty ihon hoidossa, koska öljymäisellä aineella sulatetaan ihon omaa talia. Jos ihotalia poistaa muunlaisella puhdistustuotteella sen pitää olla todella voimakas, jotta tali siihen liukenee. Precleansen jälkeen rasvoittuvalle puhdistustuotteeksi olisi hyvä joko Special Cleansing Gel ( 500ml 60€, 250ml 42€) tai Dermal Clay ( 500ml 60€, 250ml 42€).

Precleanse on myös edullinen lisä hoito-ohjelmaan. Tuo yksi pullo riittää parisen kuukautta, jos sitä käyttää aamuin illoin. Rasvoittuvalle iholle myös aamupesu Precleansella on tärkeää, koska iho erittää talia erityisesti öisin. Kuivempi iho pärjäilee, vaikka aamuisin pesee pelkällä puhdistusmaidolla, tosin Precleanse parantaa hoitotulosta.

6 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä älyttömän hyvä tuote! Kaikki meikit irtoaa hellästi. Ei tarvitse hinkata ihoa kun meikki "sulaa" pois iholta. Voisin kuvitella sopivan herkkäihoisillekin hyvin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta. Precleanse sopii todella kosketusherkällekin iholle hyvin, koska sitä ei tarvitse hangata ja lika kuitenkin irtoaa helposti.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi20:02

    Liukeneeko kaikki mekkivoiteet tuohon Precleanseen? Olen käyttänyt Blascon meikkiä ja tiedän ettei se ole kovin hyvä laatuinen, mutta en halua tuhlata uuteen meikkiin, niin kauan kun sitä riittää. Sehän on todella paksu ja jotenkin kittimäinen, enkä tahdo saada ihoa puhtaan tuntuiseksi millään. Onko kenelläkään kokemusta toimiiko tuo Precleanse Blasconkin kanssa.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi00:28

    Voiko 16v. tyttäreni käyttää Precleanse? Hän muuten käyttää Clean Start linjan aineita, mutta epäilen ettei meikki kunnolla lähde sen puhdistusgeelillä.
    Voiko hänen ikäisensä käyttää Youngbloodin mineraalimeikkiä? Tällä hetkellä hänellä on meikkinä vähän mitä sattuu ja pelkään ettei niiden laatu ole kovinkaan hyvä.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi11:47

    Saanko ilmaista oman mielipiteeni?

    Itse käytän silmämeikin (luomivärien) kiinnittämiseen luomivärinpohjustajaa joka on aikamoista liimaa. Precleanse irroittaa kyllä vahvemmankin silmämeikin, mutta edellyttää vähän pidempää muhitteluaikaa kuin esim. mineraalipohjan poistaminen. Uskoisin siis että Precleanse voisi toimia jopa Blascon vahapohjaisiin meikkeihin. Blascohan on käsittääkseni verrattavissa teatterimaskeihin ja muistaakseni Inkku on kertonut näyttelijöiden käyttävän yhdistelmää Precleanse & Special Cleansing Gel. Eli jos ei ihan kaikki meikki irtoa Precleansella puhdistaa varsinainen puhdistusaine viimeisetkin meikinrippeet.

    Käsittääkseni kosmetiikalla ei varsinaisesti ole ikärajaa ellei kyseessä ole tehokkaammat anti age-tuotteet. En näe mitään syytä miksei teini-ikäinen voisi käyttää Precleansea. Omien kokemusten mukaan Clean start-puhdistustuotteet ovat voimakkaampia kuin esim. Precleanse.

    Puhtaat mineraalit ovat ihoystävällisin olemassaolvea meikki. Koska tuotteet eivät sisällä tavallisen kosmetiikan sidosaineita ovat monet mineraalimeikit allergia- ja astmaliiton hyväksymiä ja suosittelemia. Vähemmän kemikaaleja = vähemmän ärsyttäviä ainesosia.

    -Maallikko vakkarilukija

    VastaaPoista
  6. Maallikko vakkarilukija antoikin ihan hyvät vastaukset edellisiin kysymyksiin. Blascon meikki on todella jo teatterimeikin tasoa, mutta Precleanse ja sen kanssa ihotyypinmukainen puhdistus liuottaa senkin meikin.
    Precleanse sopii ihan koko perheelle ja nuorelle meikinkäyttäjälle se on ihanteellinen, koska se sulattaa hankalimmankin meikkivoiteen. Edulliset, teinitytöille suunnatut meikkivoiteet ovat usein todella rankkoja raaka-aineiltaan ja harva niistä on vesiliukoinen. Ensimmäiseksi meikkivoiteeksi kannattaa teinille ostaa Youngbloodin mineraalimeikki. Vaikka se on hiukan kalliimpi, mutta iho säästyy monelta ongelmalta. Suurimmat ongelmat nuorille juuri syntyykin näistä tukkivista paksuista muotisarjojen meikkivoiteista.

    Inkku

    VastaaPoista